Dcuo

witam mam pytanie

launcher jak sie pobiera i jak go dzisiaj zatrzymam i wyłącze kompa to czy jutro jak włącze kompa to launcher b ędzie się pobierać od nowa czy od tego % do którego dojdzie dziś ?

i po zainstalowaniu ile GB to zajmuje ?

jaki jest max lvl ?

Co do pierwszego pytania, to tak, gra bedzie sie pobierala od tego %.

Nie pamietam ile zajmuje, a na ostatnie pytanie mozesz znalezc odpowiedz w necie.

Milego wieczoru :)

Po instalacji zajmuje ok. 30GB.

ok thx za te odpowiedzi

powie mi ktos jeszcze jak z ograniczeniami dla graczy f2p ? tzn bardzo odczuwalne ? czy da sie coś osiągnąć nie płacąc nic ?

mam jeszcze takie pytanie

po wykonaniu misji wyskakuje jakas informacja i pisze +10points i mam pytanie do czego sa te punkty ?

wie ktoś coś na temat tych punktów ?

warn_ico.png
Odświeża się co 72h. Warn. - crracked

Te punkty to nic więcej jak achievement'y, które sumują się na pkt do skilli, czyli są stosunkowo ważną częścią gry według mnie. Ja obecnie gram w DCUO i staram się wykonywać jak najwięcej tych achievement'ów, aby później się nie okazało, że czegoś już nie mogę zrobić :)

Max lvl : 30

Jeśli chodzi o premium działa to w taki sposób, że bez niego nie każde itemy możesz zakładać, nie możesz wszystkich setów zebrać, mocy używać (np. ziemia) ,broni (np. tarcza) czy klas postaci.

Najlepsze konto (Legendary) kosztuje około 50zł na miesiąc, dzięki czemu dostajesz co miesiąc około 500CP (Cash Point), które umożliwiają wykupienie permanentnie dodatków (2 miesiące i masz wykupiony 1 dodatek) i innych akcesorii, które posiada status Legendary.

Ogólnie wychodzi to taniej niż miałbyś płacić np. za 1 dodatek prawie 1000CP, i za kolejny i znowu za kolejny. Dlatego bardziej opłaca się wykupić status legendary a przy okazji wykupić za punkty otrzymane z tego statusu, dodatki itd :)

Peace GierKoneser Here.

mam jeszcze takie pytanie

mam wyuczonych 7 skilli a na pasku jest max 6 . Idzie jakoś powiększyc ten pasek czy jest tylko mozliwosc korzystania z 6 skilli ?

czyli gra f2p ( nie kupujac niczego ) nie jest warta gry ?

Jak najbardziej jest warta gry, bezproblemowo można dobić lvl cap, lecz z kontem Legendary jest ciekawsza :) i mamy więcej możliwości np. zebranie lepszego setu na PVP.

Nie, niestety nie możliwości powiększenia paska umiejętności.

To end game jest cos warty na koncie f2p ? tzn PVP da rade wygrać gracz f2p z graczem legendarnym ?

ref

patrzcie posta up

edit co to znaczy gdy wyskakuje taki blad bad network version

witam mam pytanie

launcher jak sie pobiera i jak go dzisiaj zatrzymam i wyłącze kompa to czy jutro jak włącze kompa to launcher b ędzie się pobierać od nowa czy od tego % do którego dojdzie dziś ?

i po zainstalowaniu ile GB to zajmuje ?

jaki jest max lvl ?