Ostatnio szukam se mmo, i przypomnialem sobie własnie o tej epickiej Grze.
Możecie mi ją troche opisać, bo chce zachęcić kumpli ,żeby ze mną zagrali. Taka recezja czy coś .
Możecie mi ją troche opisać, bo chce zachęcić kumpli ,żeby ze mną zagrali. Taka recezja czy coś .
kiedyś też zastanawiałem się czy zaczynać grę w NWN online czy wrócić do poprzedniej części jaką jest DDO ale niestety nikt wtedy mi nie odpowiedział na to pytanie i zainstalowałem jednak NWN nie wiem po dzień dzisiejszy czy dobrze zrobiłem ale jak na razie nie narzekam. Jednak po dłuższym zastanowieniu w DDO znajdzie się więcej elementów z serii D&D co jest wielkim plusem jeżeli natomiast chodzi o online jest tam nadal sporo weteranów i fanów serii którzy nie narzekają na stary silnik graficzny i najważniejsze dla nich jest dobra zabawa i rozgrywka która daje im duzo radości. Szczerze zawsze jest warto wrócić do startych tytułów przede wszystkim dla samego sentymentu.
Zastanawiałem się też nad klasą. Możecie podac taki podstawowy team 4/3 osobowy?
Chcialby ktoś grać ?
Ja! Co do typowego teamu to klasyka
np kleryk, pal, czardziej, lotrzyk
ale jest wiele mozliwosci
ja bym mógł pograć
ale nie lobię czekania na kogoś i grania samemu wiec musieli byśmy sie zgadać na jakąś konkretna godzinę ;p
mam mumble wiec dało by się pograć ^^ fajnie by było z 4-5 os zebrać (tylko żeby nie były to takie os co po tygodniu powiedzą "ja nie rozumiem nie chce mi się grać "