DDO Pay2Win Czy Nie?

Co o tym sądzisz? Czy Dungeons and Dragons Online jest grą Pay2Win? Czy jednak twierdzisz, że wszystko po kolei można osiągnąć poprzez ciężką pracę w grze?

Moje zdanie na ten temat, wygląda tak, że.. Niestety tego zdania nie ma. W DDO dopiero zacząłem grać, chociaż nie powiem, że nie, już zaczęły mnie atakować rzeczy premium, czyli między innymi unikalna klasa, więcej miejsc na postacie itd.

Jakie jest twoje zdanie na ten temat? Odpowiedź przemyśl 3 razy zanim ją wyślesz, nie pisz głupot. ;)

gramy wlasnie na serwie Orien mam grupe 3 osobowa fajnie sie gra

gralem w DDo jeszcze za czasów U7 jakies pare dobrych lat temu... teraz jest lepiej i mozna spokojnie grac

walute ISowa mozna odblokowac za Favor (czyli za ptk ktore dostajemy za robienie Questow) ja na lvl 5 zebralem juz 400ptk

MagarPl nie mów bzdur. Ja grałem jeszcze dawno za czasów U7. Zbierając TP za Favor to jest żenada, musisz prędzej czy później wydać kasę. Ja wywaliłem w to ponad 250 zł, grałem 3-4 lata i tak to było mało.

Co o tym sądzisz? Czy Dungeons and Dragons Online jest grą Pay2Win? Czy jednak twierdzisz, że wszystko po kolei można osiągnąć poprzez ciężką pracę w grze?

Moje zdanie na ten temat, wygląda tak, że.. Niestety tego zdania nie ma. W DDO dopiero zacząłem grać, chociaż nie powiem, że nie, już zaczęły mnie atakować rzeczy premium, czyli między innymi unikalna klasa, więcej miejsc na postacie itd.

Jakie jest twoje zdanie na ten temat? Odpowiedź przemyśl 3 razy zanim ją wyślesz, nie pisz głupot. ;)