DDO prywatny serwer

Trochę szukałem po necie ale nie udało mi się znaleźć prywatnego serwera tej gry. Może wy coś wiecie, bo jak narazie dotarłem do informacji, że gra jak tak zrobiona, że privy są strasznie za bugowane i same padają. A chciał bym pograć w tą grę bez konieczności płacenia za to, że mam wszytskie klasy, rasy i dostęp do najlepszych rzeczy.

Europejska wersja jest p2p, jednak w tą "zza Wielkiej Wody" można śmiało grać, wszak gracze którzy płacą mają pewne udogodnienia, ale i nie inwestując w grę ma się masę frajdy z rozgrywki.

No właśnie chodzi mi o to by wszystko było aktywne:/ gram w wersje US ale dla człowieka który wychował się na systemie dnd (baldurs gate, icewind dale, neverwinter, demon stone itp.) troche mnie to irytuje, że mam tylko 2 sloty na postacie i nie wszystkie możliwe kombinacje. Po prostu szukam serwera dla czystej zabawy:)

Szczerze mówiąc nie słyszałem o pirackich serwerach tej gry, ale nawet jeśli są to podejrzewam, że gra na takich była by jeszcze mniej przyjemna niż na wersji USA, bo zapewne pojawiały by się bugi, a i ze znalezieniem party byś miał zapewne problemy, tak więc na Twoim miejscu został bym przy wersji USA, lub zainwestował w wersję EU, jeśli ograniczenia Cię tak irytują.

No właśnie chodzi mi o to by wszystko było aktywne:/ gram w wersje US ale dla człowieka który wychował się na systemie dnd (baldurs gate, icewind dale, neverwinter, demon stone itp.) troche mnie to irytuje, że mam tylko 2 sloty na postacie i nie wszystkie możliwe kombinacje. Po prostu szukam serwera dla czystej zabawy:)

Skoro jestes fanem serii to zaplac.... a skoro zal ci dupe sciska wydac kase to zostan przy papierowym D&D. "o joj o joj gdzie sa prywatne servery bo nie chce placic za gre" hehehe :D

Prywatnych serwerów nie ma i mam nadzieję, że nie będzie. Gra jest odpowiednia, poziom trudności regulowany przy każdej instancji. Czego chcieć więcej?

Hmmm ... Jako iż DDO jest zbyt świeża , nie będzie prywatów tak wcześnie , to nie AION xD

Do tego że DDO staff napewno pilnuje swoich danych , wydaje mi się że prywatów można będzie oczekiwać za około 5-6 lat :P

ale to tyko moje zdanie hehe :P

Ojj sorki , nie zauważyłem że to odkop :P

Temat stary i już chyba raczej zakończony. ZAMYKAM - Kubox

Trochę szukałem po necie ale nie udało mi się znaleźć prywatnego serwera tej gry. Może wy coś wiecie, bo jak narazie dotarłem do informacji, że gra jak tak zrobiona, że privy są strasznie za bugowane i same padają. A chciał bym pograć w tą grę bez konieczności płacenia za to, że mam wszytskie klasy, rasy i dostęp do najlepszych rzeczy.