Witajcie, niedawno zaczalem grac na serwerze Cannith, ale mam juz odblokowanego druida. Szukam jakiejs dobrej gildii z przyjazna atmosfera
DDO - szukam gildii
Na Cannith wiadomo mi o 5 polskich gildiach. Jako ,że jesteś początkujący to zgłoś się do Akademia DDOpl lub do DDOpl (inne nie werbują początkujących, raczej). Jak widzisz to mało osób to tam nie ma i zawsze jest z kim grać Tam jest wielu początkujących.
http://my.ddo.com/gu...akademia_ddopl/
http://my.ddo.com/gu...h-gildia_ddopl/
Tutaj masz profile gildii, znajdź nick oficera, założyciela i napisz.
A build to już masz do Druida? Kupuj paczki zadań bo to jest najistotniejsze.
Build znalazlem dobry i co wazne pasujacy do mojego stylu gry. Zreszta ja juz gralem w nwn 1 i 2 (i kilka innych gier opartych na systemie d and d), gdzie sam wymyslalem dobre buildy (i to byl jeden z powodow dla ktorych te gry przechodzilem kilka razy i gralem na multi
). A o gildie lepiej sie pytac w znanym srodowisku gdzie sa polecane sprawdzone i "pewne" gildie, ktore nie znikna za dzien czy dwa. Za polecenie tamtych gildii dzieki (dzisiaj juz raczej nie bedzie nikogo, wiec jutro sprobuje
)
Przepraszam, że wejdę w ten temat, ale czy warto w to grać? To znaczy. Czy nie jest to Pay 2 Win? Ile trzeba mniej wiecej wydac aby mozna bylo sensownie pograc? A no i na ile czasu ta gra? Jak z lvl capem i end gamem?
Crracked moglbys odpowiedziec bo widzialem, ze jestes chyba najbardziej tutaj obeznany.
Lorr o aktywność tych dwóch gildii to nie masz co się martwić. W Akademii są 53 osoby, to raczej jest taka gildia przejściowa do tej głównej DDOpl i o niej dużo nie wiem. Lepiej napisz do tych z DDOpl. Za to w DDOpl jest na pewno ponad 100 lub więcej ludzi. I to nie ,że większość jest nieaktywna. Ja bardzo często widzę kogoś z tej gildii.
Samuraj13 ja już na tym forum z dziesiątki razy pisałem o tej grze i nie chce tutaj robić Offtop. Tak na szybko i bez dyskusji o tym bo to nie w tym temacie powinno się o tym pisać. Prędzej ,czy później trzeba wydać kasę na tą grę. Nie jestem w stanie powiedzieć Tobie ile bo tam masz w IS paczki zadań ,których jest wiele w różnych cenach. Każda ,czym się charakteryzuje. Ja osobiście wydałem około 200 zł i tak jeszcze mi mało Ja kupuje pod względem tego jaki jest loot. Teraz dodali 5 lvl epic i nowe paczki na lvl epic. Update są regularnie i są obszerne więc ten end game to z każdym update się dłuży.
Ja dodam tylko, ze dungi tu sa lepsze niz w innych mmorpg i sa ciekawsze zadania (mnie juz samouczek zachecil do gry). A co do gildii to juz wbijam i staram sie zlapac kogos
Jeszcze są: NIHILUM, Radical Dreamers, Twierdza i może jeszcze z kilka ,ale to mniej istotnych. Te dwie pierwsze to są w pierwszej 10 na serwerze ,a Twierdza to lipna gildia ,ale znam założyciela to wymieniłem to No i jeszcze jest moja gildia, powoli dogania czołówkę serwera.
Skoro juz rozmawiamy o gildiach to podaj nazwe swojej Przy okazji : widze ze grasz w ta gre od poczatku wlasciwie
Moja gildia to Shadow Thieves of Amn. Jestem tam może z 2 miesiące. Nick w grze: Enaryss. W tygodniu to rzadko gram, głównie od czwartku i przez weekend.
Miales racje, w gildii DDOPL jest luzna atmosfera i fajni oficerowie (no chyba ze to ja mialem szczescie i trafilem na Wilczastego ) Dolaczajcie do Akademii DDOPL, jest wspolny czat, bufki i inne rzeczy
Jak narazie to polecam goraco EDIT : z tego co widze to duzo osob tu zaglada, ale malo pisze
Z Wilczastym miałem okazję kilka razy grać, jest w porządku. Jeżeli czegoś nie wiesz to śmiało pisz.
Widzę, że gra się trzyma. Zaczynam pobierać
Edit. Nie wiem czemu nie chce mi się odpalić plik ddohigh.exe
Samuraj13 @ ja takiego bledu nie mialem ale masz tu linka (z tego co widze jest tam duzo osob i jeszcze wiecej bledow wypisanych, wiec moze znajdziesz rozwiazania, a jak nie to mozesz zalozyc nowy temat) http://forum.ddopl.com/
Witajcie, niedawno zaczalem grac na serwerze Cannith, ale mam juz odblokowanego druida. Szukam jakiejs dobrej gildii z przyjazna atmosfera