Ddo

Mam pytanko czy w tą grę można przysiąść na dłuższy okres czasu z ekipą ? Nie znudzi się szybko ? Bo powiem że GP ma ciekawe, ciekawe ;)

Gra naprawdę świetna. Ogólnie cąła nastawiona na grupę. Warto.

Popieram kolegę wyżej. Grałem w wiele gier MMO ,ale ta w rozgrywce zespołowej bije wszystkie o głowę.

Mam pytanko czy w tą grę można przysiąść na dłuższy okres czasu z ekipą ? Nie znudzi się szybko ? Bo powiem że GP ma ciekawe, ciekawe

Jeśli nie zamierzacie nic płacić, ani za bardzo farmić favoru (czyli robienie tych samych questów na różnych postaciach i różnych serwerach), to szybko się Wam nie znudzi, ale skończą Wam się dość szybko questy.

Ja gram więcej niż pół roku, płacę i nie żałuję. A to moja pierwsza MMO ,w którą wkładam trochę gotówki. Już wspominałem to kilka razy ,ale napiszę jeszcze raz. Bez kupowania możesz pograć max do 15 lvl (maksymalny poziom to 20). I wtedy zdecydujesz ,czy będziesz grać lub nie.

Aha, okej panowie dzięki za odpowiedź. Na jakim serwerze gra dużo polaków ? I jaka klasa jest najlepsza na początek ?

Już pisałem o tym kilka naście razy w tym dziale. Serwer Cannith. A jaką postacią? Jaką chcesz i tyle.

Poczytaj sobie tutaj:

I na polskiej stronie DDO:

www.ddopl.com

Z tego co wiem to na Cannith.

Postać na początku to ciężko coś doradzić, zależy co chcesz robić. Do solowania dobry jest dwarf fighter, albo human barbarian. Najlepiej jednak wybrać klasę którą chcę się grać i poszukać jej buildu na oficjalnym forum.

Wielkie dzięki chłopaki pomogliście mi i to bardzo ; )

Myślę że temat do zamknięcia :)

Mam pytanko czy w tą grę można przysiąść na dłuższy okres czasu z ekipą ? Nie znudzi się szybko ? Bo powiem że GP ma ciekawe, ciekawe ;)