Dead Frontier Poszukuję Graczy Online

Witam, gram już od pewnego czasu w przeglondarkową grę pt. Dead Frontier.

Wchodzę na nią już ostatkiem chęci, mimo że według mnie jest świetna, problem tkwi w tym że nie mam zadnych ,,towarzyszy broni''

Jednak nie mogę niczego obiecać osobą które spróbują od nowa, gdyż mi się już nie chce zakładać nowej postaci,

wtem proszę o kontakt osoby grające w DF, które znajdują się już w kryjówce nr 3-Prencing 13.

(Chyba że ktoś bardzo chce dołączyć to jest duża szansa dogonienia mnie z lv). Chętni PW. Pozdrawiam

Witam, gram już od pewnego czasu w przeglondarkową grę pt. Dead Frontier.Wchodzę na nią już ostatkiem chęci, mimo że według mnie jest świetna, problem tkwi w tym że nie mam zadnych ,,towarzyszy broni''Jednak nie mogę niczego obiecać osobą które spróbują od nowa, gdyż mi się już nie chce zakładać nowej postaci,wtem proszę o kontakt osoby grające w DF, które znajdują się już w kryjówce nr 3-Prencing 13.(Chyba że ktoś bardzo chce dołączyć to jest duża szansa dogonienia mnie z lv). Chętni PW. Pozdrawiam

Czołem...nie szukasz dobrze żółnierzu.... <_<

Może odpoczątku....

Mój nic Capt Slav...lvl 115 (max 200) ...więc jak widzisz to Ty raczej musisz gonić....z lvl

Jest nast garstka Polaków którzy niezłomnie walcżą i próbują pzreżyć w walce w mieście pełnym "matwego" sex-u :D

jesteśmy z bractwa Soldiers of Last Bastion...ale są też samot5ni Polish Survivors....

(gra ma opcję multiplayer and sigleplayer )

Staramy się pomagać wzajemnie ale uwaga...gracze są raczej na poziomie ( pzrecietna wieku 18-44 lat)

więc jęli nie masz zasad ...walcz sam

Dlaczego tak gra....chociąz przez nie których graczy określana jest jako trudna ale to apokalipsa i wbrew pozor tutaj nie liczą się bronie a Twoje umiejetności (poziom umiejetności awatara )...

jak w realu...broń to tylko narzędzie a ono nie czyni dobrego soldier.

Te "kryjówki" o których wspominałeś to wydzielone strefy w mieście Inner City opanowanym pzrez zombie zwane Qutpostami

w zależności od stopnia trudności : cyt Wiki

• Nastya na holdout (West, minimalny poziom zagrożenia) w Strefie wstrzymanie Outpost Strefa została zastąpiona Strefy wstrzymanie przed publicznym wydaniem 3D Demo i spowodował trochę zamieszania "wśród" graczy).
  • Dogga Stockade (Północno-Zachodnia, żółty poziom zagrożenia) w strefie Stockade.
  • Precinct 13 (Południe, zagrożenie poziom pomarańczowy) w obręb strefy.
  • Fort Pastor (East, pomarańczowy poziom zagrożenia) w Fort Strefy.

Wiekszośc z nas znajduje się w wojskowym Fort Pastor...

a znajdziesz nas na forum polskim :

http://deadfrontier.c0.pl/memberlist.php

lub forum z gry :

forum/non english/Polish Veterans(Polska,Poland) ;

http://fairview.deadfrontier.com/onlinezombiemmo/index.php?topic=532155.7950

Trzymaj się ..jak nas znajdziesz ...i będziesz ok...to pomożemy...

i mam nadzieje że Administrator tej sieci się nie obrazi jak zacytuje swoją tradycyjną formułkę

dla graczy...

"bądż czujny i mniej zawsze odbiezpieczoną i pzreładowaną broń, szczególnie gdy sie pochylasz w celu poszukiwania lootów ...bo nie ma nic bardziej nieprzyjemnego niż być wyd*many pzrez matwę laskę "... :) "

Witam, gram już od pewnego czasu w przeglondarkową grę pt. Dead Frontier.

Wchodzę na nią już ostatkiem chęci, mimo że według mnie jest świetna, problem tkwi w tym że nie mam zadnych ,,towarzyszy broni''

Jednak nie mogę niczego obiecać osobą które spróbują od nowa, gdyż mi się już nie chce zakładać nowej postaci,

wtem proszę o kontakt osoby grające w DF, które znajdują się już w kryjówce nr 3-Prencing 13.

(Chyba że ktoś bardzo chce dołączyć to jest duża szansa dogonienia mnie z lv). Chętni PW. Pozdrawiam