Siema mam pewnie problem/pytanie jak mam grac z bratem Multi Dodam ze ja mam orginalna a on ma Pirata (Prosze nie hejtujcie tego chociarz ja mam orginalke i chcemy pograc) i wlasnie da sie grac ze pirat z Orginalka
Mozemy grac przez lana
Siema mam pewnie problem/pytanie jak mam grac z bratem Multi Dodam ze ja mam orginalna a on ma Pirata (Prosze nie hejtujcie tego chociarz ja mam orginalke i chcemy pograc) i wlasnie da sie grac ze pirat z Orginalka
Mozemy grac przez lana
Do tego służy program Tunngle. Musisz dodać brata do znajomych podczas lobby i będziecie grać bez problemu. Zaraz znajdę linka, to zedytuję.
@EDIT: http://www.tunngle.n...-to-play-co-op/ Ładnie i czysto wytłumaczone. Pozdro
@EDIT2: Teraz patrzę, że to wykorzystuje GreenLumę, więc sory za błąd. Reszta się zgadza.
nie musicie chyba nawet używać tunngle, jeżeli macie sieć w domu to przez lan można, właśnie sam gram z bratem w taki sposób i wszystko działa. Potrzeba chyba tylko smart steam ale bez problemu na yt znajdziesz instrukcje.
Czyli ze on doda do folderu 'smart steam' i bedziemy mogli grac normalnie przez lana ?
Coś nie moge tego smart steama znalesc o wszystkie linki nie aktywne.
Chwila szukania i się znajdzie http://chomikuj.pl/kondzio911/Programs*e2*84*a2/SmartSteam . A jak macie komputery w domu i przykładowo router to nie potrzeba praktycznie żadnych programów bo lana macie automatycznie.
Okej dzieki i on musi wrzucic to do Steama tak ?
Znaczy ja szczerze mówiąc nie mam pojęcia bo w takich programach się nie bawię. Ja jak miałem pirata to nie wymagał steama i z bratem normalnie grałem na dwa kompy . A tak to poczytaj na forach w których działanie tego programu było poruszane. Bądź tutaj ktoś się odezwie co ma większe pojęcie
Ale wy na 2 piratach graliscie czy orginalach czy jak ?
Tak sie gra tylko na piratach.
Zawartosc folderu Smart Steam kopiujesz do folderu ze Steamem, odpalasz przez Smart, logujesz, w bibliotece gier dodajesz Dead Island jako gre spoza Steam i bangla.
Tylko wczesniej aby "uaktywnic" opcje Game Lobby w grze musisz pobrac update 1.2.0 - patch i crack.
Niech moc Zordona bedzie z Toba!
@Legendary zarówno na moim kompie jak i mojego brata był zainstalowany pirat. I działał normalnie
Mozemy grac przez lana