Deadbreed

Jak wiadomo 1 lipca zaczyna się EA beta, za dostęp do której się płaci.

Ja kupuje i mam zapytanie, czy może ktoś jeszcze będzie grał ?

OB podobno ma ruszyć pod koniec sierpnia.

• Tactical 3vs3 battles online versus players or AI combatants.
  • Choose your hero from a wide range of night-, half- and daybreed. Each hero has its own unique set of special abilities and plays differently depending on the way you equip them!
  • Heroes level up with matches – Earn experience to rank up the heroes you favor.
  • Artifact Items level up and wear down with matches – Earn experience to unlock upgrades and crafting relic slots for your artifacts.
  • Summon totem creatures to aid you in battle.
  • A team chosen Sentinel becomes the endgame bossfight challenge. The outcome of each match change your status with the Sentinels and affect their power.
  • Maps have customizable options like Dungeons, side- and PvP-Quests.

W pierwszym tygodniu ceny będą niższe o 15% (każda paka zawiera dostęp do EA, samego EA nie można kupić)

Barebones = $17
Night/Day = $21.24
Death Deluxe = $34

ceny po 1 tygodniu

Bare Bones Package 19.99 $
Daybreed or Nightbreed Package 24.99 $
Death Deluxe Package 39.99 $

Gra będzie F2P, bezpłatna OB podobno ma zawitać z końcem sierpnia

Deadbreed® Early Access Beta Teaser

http://youtu.be/F44E9Iknyrg

Deadbreed Announcement Trailer

http://youtu.be/VKX-5aY2zT4

Tu wywiadzik mały po angielskiemu

http://www.mmobomb.com/interview-deadbreed-development-team-shares-a-vision#comment-280686

A jaki jest sens wydawania kasy na gierkę która będzie za 2-3 miechy za free??..Kupisz teraz dostęp a za miesiąc będą za free klucze rozdawać żeby ktoś w to zagrał...

Tylko, ze paka zawiera nie tylko dostęp :), ale też bohaterów, elementy ubioru, broń, klucze itp.

Jakie EA?, ja miałem na myśli wczesny dostęp nie firmę XD, a grę wydaje mała grupa zapaleńców, nawet nie wiem czy to jakieś studio (The game is independently developed by a group of industry veterans from Sweden) :)

Btw mają ponad 50 tysięcy ludzi zapisanych do bety, są dungi itp.

ps za około 2 miechy będzie normalna beta bez kluczy, teraz kupujesz pierdułki + dostęp do bety i pomagasz finansowo studiu

Podobnie robiło Grinding Gear Games :) i coś z tego wyszło

Najtańszy pakiet zawiera

Deadbreed® Bare Bones Beta Package

• Instant access to the Deadbreed® Closed Beta.
  • Special “Bare Bones” Insignia Icon to prove you Early Access status.
  • The leviathan Halfbreed Sentinel: Behemoth.
  • The Friday the 13th Bare Bones bonus Hero Corpus.
  • 5 Gold Keys that each will give you access to a locked object for 1 Week.
  • Weekly gain of Keys that each will give you access to locked objects.
  • 200 Silver Coins to get you started on whatever you like: new Heroes, Artifacts, Totems, Sentinels or Insignia – the choice is yours.

Słuchają graczy i z cała pewnością nie będzie P2W, wystarczy wejśś na steam i trochę poczytać, ewentualnie zadać pytanie.

"as we are a small indie developer, we do not have access to a fancy PR budget or department so all material you've seen so far was made by us and reality is that all hours we spend on marketing is taken from time spent on working on the game itself. We try our best and hopefully we will soon be able to provide more footage from the game - featuring more game play. Thanks for your patience."

Tylko, ze paka zawiera nie tylko dostęp , ale też bohaterów, elementy ubioru, broń, klucze itp.Jakie EA?, ja miałem na myśli wczesny dostęp nie firmę XD, a grę wydaje mała grupa zapaleńców, nawet nie wiem czy to jakieś studio (The game is independently developed by a group of industry veterans from Sweden)

Nie musisz się mylić co do tego bo EA też robi Early Access(pasuję nawet skrót EA).

Co do paczek to może zainteresuje się o ile kasa będzie(bo teraz zbieram na parę gier i sprzęt do nagrywania).

A wiesz co do tych kluczy co tydzień:Czy dropią normalnie przy zakupie na stałe czy w określonej becie??

Ja chyba się skuszę na early access, zwolennikiem gier moba nigdy nie byłem, ale ta gra wprowadza kilka aspektów które mi bardzo dopowiadają.

Postęp po każdej grze zachowany, system craftingu i kustomizacja postaci, jak dla mnie bomba, biorę to w ciemno ;)

Mi pasuje, jak by była szansa na te klucze z dungeonów, ale wszystko się okaże na testach

Ktoś wie ile jest tych silver coins za pakiet night/day? Za pierwszy jest 200, a za ostatni 400.

Który pakiet kupujecie? Najtańszy? Ja zdecyduje się chyba na ten night/day, czyli około 60zł ;)

w wśród tylu dobrych darmowych gier moba, wątpię aby aż tyle osób się rzuciło na płatny EA gdzie nawet nie ma gameplaya.

w wśród tylu dobrych darmowych gier moba, wątpię aby aż tyle osób się rzuciło na płatny EA gdzie nawet nie ma gameplaya.
A ja nie. Wystarczy spojrzeć na odzew ludzi na steamie. Ta MOBA to innowacja na rynku, można powiedzieć że połączenie rpg'a z moba. Do tego system dungeonow i bossów, to coś nowego na rynku gier moba ;)

Innowacja? mówisz to na podstawie "obiecanek" twórców?

pokaż mi gameplaya to przekonany się czy szykuję się taką rewolucja :)

tak właśnie firmy zarabiają na early access xD

Innowacja? mówisz to na podstawie "obiecanek" twórców?pokaż mi gameplaya to przekonany się czy szykuję się taką rewolucja tak właśnie firmy zarabiają na early access xD

Ani ja ani nikt inny nie musi Ci udowadniać, że to będzie innowacja.

Pisząc te słowa miałem bardziej na myśli innowacje gatunku w moich oczach i odczuciach, a więc twoja wypowiedź jest niestosowna.

Jeżeli mnie nie interesuje jakaś gra to po prostu omijam ją, nie zwracając na dany tytuł uwagi.

jakich dolarów? Cena w steam jest w Euro i wychodzi 80zł...

Jak wiadomo 1 lipca zaczyna się EA beta, za dostęp do której się płaci.

Ja kupuje i mam zapytanie, czy może ktoś jeszcze będzie grał ?

OB podobno ma ruszyć pod koniec sierpnia.

• Tactical 3vs3 battles online versus players or AI combatants.
  • Choose your hero from a wide range of night-, half- and daybreed. Each hero has its own unique set of special abilities and plays differently depending on the way you equip them!
  • Heroes level up with matches – Earn experience to rank up the heroes you favor.
  • Artifact Items level up and wear down with matches – Earn experience to unlock upgrades and crafting relic slots for your artifacts.
  • Summon totem creatures to aid you in battle.
  • A team chosen Sentinel becomes the endgame bossfight challenge. The outcome of each match change your status with the Sentinels and affect their power.
  • Maps have customizable options like Dungeons, side- and PvP-Quests.

W pierwszym tygodniu ceny będą niższe o 15% (każda paka zawiera dostęp do EA, samego EA nie można kupić)

Barebones = $17
Night/Day = $21.24
Death Deluxe = $34

ceny po 1 tygodniu

Bare Bones Package 19.99 $
Daybreed or Nightbreed Package 24.99 $
Death Deluxe Package 39.99 $

Gra będzie F2P, bezpłatna OB podobno ma zawitać z końcem sierpnia

Deadbreed® Early Access Beta Teaser

http://youtu.be/F44E9Iknyrg

Deadbreed Announcement Trailer

http://youtu.be/VKX-5aY2zT4

Tu wywiadzik mały po angielskiemu

http://www.mmobomb.com/interview-deadbreed-development-team-shares-a-vision#comment-280686