DeadZ i moje problemy

Witam, mam taki problem z DeadZ, że gdy wchodze na jakiś serwer z mapą Colorado to ładuje mi się i gdy już jest 100% to nic, więc naciskam ctryl+alt+delete i mam tabelkę z napisem getfiledata() failed. mapviewoffile error 8. Wiem tyle, że to jakiś błąd ale nie umiem tego naprawić. Bardzo mi zależy na DeadZ i na szybkiej odpowiedzi.

Mam nadzieje, że napisałem ten temat w dobrej kategorii, jest to mój pierwszy temat na tym forum więc proszę o wyrozumiałość :ph34r: :ph34r: :D

Przecież to Scrackowana gra bardziej zjebanej gry...

Oczekujesz że będzie działać w 100%, posiadam Infestation ale niestety zakończyłem grać w tą grę ponieważ nie widzę sensu żeby w nią grać. A co do DeadZ to jeszcze większe gówno, tam jest od cholery bugów i cheaterów.

Teraz Infestation posiada PunkBuster i prawie wcale nie ma cheató(chyba), jak chcesz mogę ci sprzedać konto wraz z emailem Infestatnion za doładowanie do Play za 10zł.

Mówcie co chcecie, ale tak jak Infestation jest zbugowany, niedorobiony i nadal powinien być oznaczony jako "aplha", to nie znam innej gry przy której tak dobrze się bawię przy grze z przyjaciółmi. Zawsze hejtowałem tą grę, mówiłem, że nie dorasta do pięt DayZ, ale to są zupełnie inne gry i tak je należy traktować. Nie da się grać solo (da się, ale traci ona sens), ale gra w gildii z pt daje naprawdę mnóstwo frajdy. Niektóre akcje są naprawdę kapitalne :) Sam zainwestowałem te 40 zł, choć w DeadZ mam przegrane +200h i nie żałuję. Pozdro dla hejterów :P

Naprawdę?... Tak ciężko wpisać ten error w Google i znajdziesz odpowiadającą ci odpowiedź...

1. Może to streszczę, reinstall tego syfu,

2.

chek that u got installed C++ net framework

3. No i coś takiego, większość piszę, że działa.

1. win+r2. cmd3. bcdedit /SET IncreaseUserVa 30724. restart.5.

Pozdrawiam.

Wielkie dzięki dziś spróbuje naprawić grę, szukałem w gogle i znalazłem filmiki z

1. win+r

2. cmd

3. bcdedit /SET IncreaseUserVa 3072

4. restart.

Ale to nie zadziałało. Reinstalne grę i może się uda :).

A tak propo WarZ, nie posiadam jej, ale oglądam filmy youtuber,ów i streamy z tej gry i ludzie mówią, że WarZ to lipna gra i jest pełno cheater'ów i ogólnie taki syf, a porducenci tak kręcą, że głowa mała :D

Kamstar daj sobie spokój, to jest zbugowane...

I co z tego, że jest zbugowane? Jak się chłopakowi podoba, to niech se gra.

Wiem, że z tą grą są problemy, ale nie wymagam dużo ponieważ jest za free ^_^

Miło by był gdyby gra chodziła bo filmiki się fajnie zapowiadają.

Jakby udało mi się naprawić grę to bym szukał kogoś do pogrania :D

Filmiki, filmikami... Również mi się "filmiki" podobały ( Byłem tak na tą gierkę napalony jak ty, albo i jeszcze bardziej )... ( Tak mam "War Z" zakupionego ) i po około 40-50 godzinach grania mi się odechciało, samemu sobie nie pograsz zbyt długo... bo po prostu przynudza niesamowicie, najlepiej w drużynie z kolegami, etc. Samemu coś zdziałasz, ale nie licz na czyjąś pomoc, każdy kogo spotkasz wbije ci nóż w plecy. ( Są wyjątki, ale to 1 na tysiąc ). I po tym zdarzeniu zapamiętałem sobie w główce, że nie warto sugerować się filmami.

@UP radzę używać opcji EDYTUJ, bo za duble posta jest WARN.

Mówcie co chcecie, ale tak jak Infestation jest zbugowany, niedorobiony i nadal powinien być oznaczony jako "aplha", to nie znam innej gry przy której tak dobrze się bawię przy grze z przyjaciółmi. Zawsze hejtowałem tą grę, mówiłem, że nie dorasta do pięt DayZ, ale to są zupełnie inne gry i tak je należy traktować. Nie da się grać solo (da się, ale traci ona sens), ale gra w gildii z pt daje naprawdę mnóstwo frajdy. Niektóre akcje są naprawdę kapitalne Sam zainwestowałem te 40 zł, choć w DeadZ mam przegrane +200h i nie żałuję. Pozdro dla hejterów

Wiekszosc gier jak sie gra w grupie sa fajne :)

Wiem, już kolega mi powiedział, że chce ze mną grać :ph34r::D

Up@ Jak usunąć jeden post?

Wiem, już kolega mi powiedział, że chce ze mną grać

Up@ gry wpisuje w CMD te kody to pisze mi "Nie można otworzyć magazynu danych konfiguracyjnych rozruchu

Odmowa Dostępu"

UP@ Nic nie pomaga, proszę o pomoc

UP@ Pomoże ktoś???

Witam, mam taki problem z DeadZ, że gdy wchodze na jakiś serwer z mapą Colorado to ładuje mi się i gdy już jest 100% to nic, więc naciskam ctryl+alt+delete i mam tabelkę z napisem getfiledata() failed. mapviewoffile error 8. Wiem tyle, że to jakiś błąd ale nie umiem tego naprawić. Bardzo mi zależy na DeadZ i na szybkiej odpowiedzi.

Mam nadzieje, że napisałem ten temat w dobrej kategorii, jest to mój pierwszy temat na tym forum więc proszę o wyrozumiałość :ph34r: :ph34r: :D