Cześć, czy ma ktoś do oddania konto do DeadZ? Może być puste, chodzi o samo sprawne konto. Od razu odpowiem: Nie, nie da się założyć.
Deadz konto
Nie da się już logować na konta. Prawdopodobnie wyłaczyli gre.
#Delikatny offtopic
DeadZ z tego co się orientuje jest praktycznie identyczny jak WarZ (Infestation), a jakiś czas temu do tej drugiej gry wprowadzono bardzo przyjemne konta trial oferujące grę zbliżoną do wersji premium. Jeśli szukasz podobnej rozgrywki a nie dostaniesz konta, możesz spróbować mojego rozwiązania
@Komuszon
Gra działa, nie da się robić nowych kont. Chcesz to możesz mi oddać, jeśli masz.
@kravter
Co trzeba zrobić aby takie konto dostać? Jakiś invite? Na czym polega też trial (ograniczenie czasowe czy co)?
Normalnie możesz się logować rejestrować nie wiesz co wy ludziska tworzycie oni tylko domenę zmienili tutaj masz nowy link ... bo na starym się nie dało
Rejestracja została zamknięte na najbliższe miesiące. Rejestrować się nie da. Dlatego proszę aby ktoś oddał konto, bo potrzebuje dla kolegi.
To wyskakuje przy próbie rejestracji:
"Registration in DeadZ has been closed, If you have account please save it and play clear, Thanks DeadZ-Stuff"
Konta trial w WarZ nie są zbyt fajne. Serwery są zawalone cheaterami (nie boją się bana bo po 5 minutach wracają z nowym trialem). Mapy zawalone mobami 10x bardziej niż normalnie (no chyba, że mam zwidy).
Swoją drogą zagrałbym w normalnego WarZ
albo Nethera....
Ja w DayZ... no jednak jak się nie ma co się lubi Powracam, więc do pierwotnego pytania: Czy ktoś takie konto to DeadZ mógłby oddać?
W DayZ można za free grać
Za duży Offtop, zainteresowany na pewno się odezwie, aczkolwiek wątpię, czy ktoś by oddawał obcemu konto. Close.
Cześć, czy ma ktoś do oddania konto do DeadZ? Może być puste, chodzi o samo sprawne konto. Od razu odpowiem: Nie, nie da się założyć.