Zapraszam na tsa
Misieg aka PandasMad"
EDIT: NIE PACZAĆ SIĘ TYLKO NA TSA WBIJAĆ AZUNO.PL POKÓJ DEADZ POLSKA
Zapraszam na tsa
Misieg aka PandasMad"
EDIT: NIE PACZAĆ SIĘ TYLKO NA TSA WBIJAĆ AZUNO.PL POKÓJ DEADZ POLSKA
ktoś ma ochote teraz pograć?
Mam taki problem, na googledocs nie potrafię ściągnąć gry, na deposit files leci za wolno, więc używam megaupload, wyskakuje okienko, że muszę potwierdzić zezwolenie na pobranie pliku o wielkim rozmiarze, ale nic nie wyskakuję, piszę, że gdy nie wyskakuje to kliknąć na lewo od adresu na pytajnik, którego nie mam. -.-
Chciałem jeszcze zapytać czy jest jakieś hasło na tego ts'a bo nie mogę się połączyć?
no mie tez z google nie dziala :S
zmegaupload misciaga na C gdzie juz nie mam miejsc :S a z depositfiles sciaga strasznie wolno ma ktosjakis inny link ?
podobno launcher deadz ma keylogera, czy to prawda?
Znowu? Wejdź sobie na forum DeadZ i poczytaj. Nie, nie ma keylogera to tylko plotka puszczona przez społeczność WarZ która sra po nogach żeby nie stracić za dużo graczy.
yhmm gre właśnie pobieram i chciałem czysto poglądowo wejść na tsa i mam
<11:16:26> Trying to resolve hostname azuno.pl
<11:16:27> Trying to connect to server on azuno.pl
<11:16:33> Failed to connect to server
ja to samo miałem !
tu pisze, że offline : http://www.gametracker.com/server_info/37.28.156.175:9987/
Ten kanał TS to założyciel podał nie działa.
hmm mam problem gdy włączam mape colorado to przez sekunde pokazuje mi sie postać a potem włącza sie ładowanie do okna gry, z mapą jakoś dinocity czy jakoś tak niemiałem takiego problemu
Zapraszam do mnie na tsa: ts.tsworld.pl:9987
pokój: 581.DeadZ
hasło: dedpl
chętnie bym z wami pograł ale kiedy odpalam launchera to wywala mi blue screen niewiem dlaczego ; //
Nie ma serwerów.
Zapewne trwają jakieś prace.
ts.tsworld.pl:9987
pokój: 581.DeadZ
hasło: dedpl
Bo spadłeś ze wzniesienia
Albo nic nie jadł.
Dzięki vampir. Jednego nooba i trolla mniej
Chyba sobie ściągnę to DeadZ. Nie ma hajsu na D3, nie ma w co grać to sobie ogarnę tą gierkę.
Gra ktoś w to Deadz ? z chęcią bym pociupał w grupie.