Witam,
Zapraszam na obszerną gildie, jaką jest DeadZ Polska!
TS3: azuno.pl
pokój: [36]DeadZ Polska
Zapraszam!
Witam,
Zapraszam na obszerną gildie, jaką jest DeadZ Polska!
TS3: azuno.pl
pokój: [36]DeadZ Polska
Zapraszam!
za 2h bede miał gre więc mogę dołączyć ;P
w jakich godzinach gracie ? chętnie zagrałbym z wami ^^, samemu to troche męczarnia ;P
Może mi ktoś pomuc ;p mam problem z grą gdy próbuje się polączyć na jakiś serwer mam ładowanie do gry i jak sie załaduje mam ładowanie nastepne i mi wychodzi do listy postaci .. o co kaman
już działa
Widzę, że pustki, a chętnie bym pograł.
Też chętnie bym zagrał, gra solo to katorga. Trudno znaleźć kogoś kto by nie chciał Cię zabić... Średnio na 10 spotkanych tylko 1 nie ma zamiaru wpakować Ci kulki w plecy (względnie noża).
Jestem na tym ts czekam na kogos z was
Hmm bardzo chętnie. Mikro wymagane? Bo mam tylko w laptopie, bo to w słuchawkach się zniszczyło.
Ja spotkałem... polaka chcącego zabić latarką mnie w nocy kiedy ja tłukłem zombie ... "Na szczęście" tak mnie wystraszył, że przypadkowo wyjąłem shota i spadł na strzała
Później spotkałem typa który krył się za drzewem i myślał, że go nie widzę Na szczęście nie miałem złych zamiarów i on także.
Hejo =)
Na ts'ie nazywam się PandasMad. W grze podobnie. W tygodniu gram z kolegami zazwyczaj po 15, czasami wieczorami jeśli pozwoli czas. W weekend jeśli nic nie wypadnie prawie cały czas =)
Faktycznie ludzie nieprzyjemni Raz mnie koleś latarką zaczął walić to go zabiłem nożycami ogrodowymi (lol). Wypadł z niego fajny hełm i kamizelka. Na drugi dzień sobie idę i patrzę koleś jakiś. Pisze "friendly?", a ja "yea". Ja odchodzę a on mi serię w plecy z pistoletu :/ Ale za to uwielbiam tą grę
Helooooo wbijać na tsa
azuno.pl pokój [36] DeadZ Polska - prawie na samym dole
Czekammm
j**ane polaczki biedaczki ktorych nie stac na kupienie orginalnego warz
MrCreed Twój Post nie wnosi nic do tematu.... To tak jakby twój i mój post wgl. nie istniał.
Proszę o Warna dla tego pana...
@MrCreed
Za tego polaczka murzyński ch*j w dupe - możecie dawać warny/bany ale warto było (jakoś nie ogarniam tej ostatniej śmisznej mody na wyzywanie się od polaczków, dla mnie to jest szczyt debilizmu i ignoracji a widać granice tych twóch kończą się na wsi za płotem u pana MrCreeda).
@topic
Kolego Misieg, opisz coś nie coś tą gildie, godziny w których gracie, ilu was tam jest itd. gra samemu w mmorpg mija się z celem, a w *nazwagry*Z cięzko jest grać samemu taka prawda - chętnie pobiegam z wami
@MrCreed
Wolę być "polaczkiem" niż idiotą, która da swoje pieniądze firmie, które cały czas jawnie kpi z osób, które kupiły grę. W grze ponoć są 2 anty-cheaty z czego nie dają one nic (bo nie mogą, ich sposób działania na to nie pozwala). Twórcy banują kogo się da (nawet niewinnych), co gorsza znam takich, którzy dostali niesłusznego bana, nie odblokowano im konta i kupili grę jeszcze raz! W DeadZ grasz za darmo, jest mniej cziterów, goście dość często wypuszczają aktualizacje. Tobie po prostu żal d*pę ściska, że Ty wydałeś na to kasę a inni mają to samo za free.
@facos14
Miałem podobną sytuację dziś. Byłem w mieście w nocy i gość mnie zobaczył i pytam czy friendly, odpowiedziałem: tak. Zaczął iść w moją stronę z patelnią, ale na plecach miał m16 (twierdził, że bez ammo). Jako, że już kilka razy dałem się tak nabrać postanowiłem strzelić mu w łeb ze strzelby. Wynik? Miał 2 magazynki do m16 i jeszcze pistolet. Zapewne chciał podejść i wpakować mi kulę w plecy jak tylko się odwrócę...
żelazna zasada survivali - nie ufaj nikomu kto nie siedzi z tobą na ts ja dziś dopiero zacząłem zabawe z DeadZ (wcześniej w DayZ pogrywałem) i musze powiedzieć, że tutaj jakoś ludzie bardziej agresywni są. nie powiem bo w dayz też sie uganiałem z niektórymi w miastach ale jakoś tutaj są bardziej bezpośredni bo od razu walą z krótkiej
Z checia bym dolaczyl do gry z wami ale mam problem, bo pogralem wczoraj z godzine i zaczal mi wyskakiwac komunikat ''out of memory'' staram sie to ogarnac i nawet jesli gra zacznie dzialac normlanie to odrzucaja mnie dwie rzeczy nie mam w ogole celownika na ppm i mapy sa tak male ze po jakims czasie juz zaczyna sie to robic nudne ;/
Z checia bym dolaczyl do gry z wami ale mam problem, bo pogralem wczoraj z godzine i zaczal mi wyskakiwac komunikat ''out of memory'' staram sie to ogarnac i nawet jesli gra zacznie dzialac normlanie to odrzucaja mnie dwie rzeczy nie mam w ogole celownika na ppm i mapy sa tak male ze po jakims czasie juz zaczyna sie to robic nudne ;/
Masz po prostu za mało ramu. Pozamykaj programy wszystkie niepotrzebne podczas grania i używaj gameboostera też ci zwolni troche ramu.