DeadZ problem z serwerami

Witam.

Postanowiłem sobie ściągnąć DeadZ, co było bardzo czasochłonnym zadaniem, bo prędkość downloadu było masakryczna, ale do rzeczy.

Wchodzę do gry, tworze postać, wciskam DeadZ, wybieram serwer... i tu zaczyna się problem.

Są dwie sytuacje:

1. Serwer ładuje się strasznie długo, po czym gra się zacina i jedynym wyjściem jest ctrl+alt+delete.

Mało tego, wyskakuje error.

2. Pasek ładuje się błyskawicznie, po czym wyskakuje drugi który wczytuje mój profil.

Tak w kółko...

Próbowałem wejść na serwery już około 10-20 razy ale nie mam już na to siły.

Nie wie ktoś co się dzieje z tym?

Z góry dziękuje za pomoc.

Hmm miałem Identycznie wczoraj, spróbuj wieczorem, mi pomogło.

Pozdrawiam.

Jak cię wywala do wyboru postaci to musisz próbować do bólu by wejść na serwer.

Dokładnie, jeśli mapa długo się ładuje, to znaczy, że powinno działać. Może masz za mało cierpliwości, bo gra włączała się na prawdę długo w porównaniu do WarZa. Spróbuj jeszcze raz i zostaw kompa na 10 minut (serio :rolleyes: ).

To nie rozumiem tego, mi szybko ładuje się 5 sekund a wolno to około 30. ;p

Bo większość rzeczy jest jeszcze dopracowywana.

ale tak dla pewnosci zapytam jakiego masz pc-ta ?

&down&: Raczej spełniasz wymagania to nie wiem czemu tak się dzieje. Poczekaj może na jakieś updaty.

Win 7 x32

RAM: 3GB

Procesor: 2.20GHz (AMD Athlon 64 x2 Dual Core Processor 4200+)

Grafika: ATI Radeon HD 5570 1GB DDR3

Witam.

Postanowiłem sobie ściągnąć DeadZ, co było bardzo czasochłonnym zadaniem, bo prędkość downloadu było masakryczna, ale do rzeczy.

Wchodzę do gry, tworze postać, wciskam DeadZ, wybieram serwer... i tu zaczyna się problem.

Są dwie sytuacje:

1. Serwer ładuje się strasznie długo, po czym gra się zacina i jedynym wyjściem jest ctrl+alt+delete.

Mało tego, wyskakuje error.

2. Pasek ładuje się błyskawicznie, po czym wyskakuje drugi który wczytuje mój profil.

Tak w kółko...

Próbowałem wejść na serwery już około 10-20 razy ale nie mam już na to siły.

Nie wie ktoś co się dzieje z tym?

Z góry dziękuje za pomoc.