DeadZ pytanie

Witam ostatnio w necie znalazłem grę DeadZ i mam pytanie grał ktoś już w nią ? Opłaca się pobierać ?

Nie pobieraj. Jest to zhackowana wersja WarZ i do tego ma trojany. Lagi i optymalizacja sa dupne i na dodatek pare dni bedziesz aktulizowac launchera.

@UP Lagi i optymalizacja są dupne?W WarZ nie lepsze pomijając fakt ,że po update część osób nie może wejść na żaden server :).

Faktycznie DeadZ to kopia WarZ zrobiona przez hackerów, którzy przeprowadzili atak na WarZ. Jednak teraz wiele osób odtrąca innych od tej produkcji ze względu na to ,że kupili WarZ i teraz żal im d*pę ściska,że mogli mieć to samo za darmo. Jak kolega wyżej napisał laucher długo aktualizuje ale nie wspomniał o tym ,że można ściągnąć full clienta który może nam zaoszczędzić pobierania.Antywirusy wykrywają w Deadz trojany lecz to raczej pomyłka, bo od dłuższego czasu mam DeadZ na dysku i nie straciło mi się żadne konto(teoria o keyloggeru) i nie dostrzegłem żadnych usterek komputera spowodowanych przez wirusy.Moim zdaniem warto spróbować :)

To nie jest pomylka. W jedynym zainfekowanym pliku jest zakodowany keylogger (potwierdzone info :P). Jesli nie boisz sie o swoje dane to warto sprawdzic. Lecz osobiscie polecam DayZ ;p

Dayz marzenie :D.A co do keyloggera jest możliwość jego występowania ale w crashsender. Wystarczy nie wysyłać raportów o błędach i nie powinno być problemu ^_^ .

DeadZ nie ma żadnego wirusa itd. Jeśli posiada się szybkie łącze

to nie ma lagów. Opłaca się pobierać.

@UP Lagi i optymalizacja są dupne?W WarZ nie lepsze pomijając fakt ,że po update część osób nie może wejść na żaden server .Faktycznie DeadZ to kopia WarZ zrobiona przez hackerów, którzy przeprowadzili atak na WarZ. Jednak teraz wiele osób odtrąca innych od tej produkcji ze względu na to ,że kupili WarZ i teraz żal im d*pę ściska,że mogli mieć to samo za darmo. Jak kolega wyżej napisał laucher długo aktualizuje ale nie wspomniał o tym ,że można ściągnąć full clienta który może nam zaoszczędzić pobierania.Antywirusy wykrywają w Deadz trojany lecz to raczej pomyłka, bo od dłuższego czasu mam DeadZ na dysku i nie straciło mi się żadne konto(teoria o keyloggeru) i nie dostrzegłem żadnych usterek komputera spowodowanych przez wirusy.Moim zdaniem warto spróbować

Nie zal dupe sciska tylko chca ostrzedz innych, warz jest aktualizowany a deadz nie. Wiec wtf dalej za deadz obstajesz? Sprobuj usunac deadz zobaczysz ze jeden plik sie nie daja i wazy 700 mega.

Nie zal dupe sciska tylko chca ostrzedz innych, warz jest aktualizowany a deadz nie. Wiec wtf dalej za deadz obstajesz? Sprobuj usunac deadz zobaczysz ze jeden plik sie nie daja i wazy 700 mega.

Tego osobiście nie sprawdzałem ale DeadZ jest aktualizowane akurat. Ostatnio tydzień temu, średnio raz, dwa razy na miesiąc jest coś wrzucane.

Bloodwolwo Deadz jest aktualizowane. WarZ osobiście też posiadam ale nie dość, że w niego grać nie mogę mimo spełnionych wymagań(Gra wcześniej chodziła płynnie=logika?) to sami twórcy mimo wszystko gówno robią.Jak mam obstawać przy takim produkcie?Gdzie obiecane dawno temu samochody?Deadz próbowałem usuwać wiele razy ze względu na nieudane pobieranie aktualizacji i nie miałem twojego problemu odnośnie pliku.

WarZ dostało swego czasu lepszą grafikę, dlatego niektórym przestało płynnie działać. To jest jednak znak, że gra się jakoś rozwija. Dodawane jest coraz więcej rzeczy i zespół pracuje nad tym, żeby ich klienci byli zadowoleni. Można psioczyć i mówić o tym, że DeadZ jest lepsze, jednak mimo wszystko poza zawalonymi danymi WarZ twórcy nie wiedzą co robić. Nie będą kontynuować projektu WarZ, więc mogą naprawiać tylko pomniejsze rzeczy. Aktualnie WarZ jest o wiele bardziej rozbudowane i ciągle brnie przed siebie, kiedy DeadZ stara się usprawnić to co ukradli (Nie robią jednak nic nowego)

Nvminer Płynnie działać?Niektórzy nie mogą teraz zagrać w grę którą KUPILI.Może masz racje,mogą się starać ale ich usprawnianie jest nie do końca przemyślane :/.

Pytanie tylko, czy to wina twórców, czy graczy. Aktualnie WarZ chodzi na moim laptopie, który ma zintegrowaną grafikę przy 20FPS. Co prawda na bardzo małej rozdzielczości i najmniejszych teksturach, ale da się. Gra jest raczej statyczna, więc 20FPS wystarczy. Nie potrzebujesz tutaj wywijać na prawo i lewo kamerą co sekundę jak w typowych FPS.

To się nazywa niestety postęp. Jak twórca chce przyciągnąć, to stara się wszystko ulepszyć.

Niestety kosztem graczy -_-. Nie wiem czy nie należy już powoli zamknąć ten temat ze względu na totalne odbiegnięcie od tematu które jest też moją winą.Podsumowując DeadZ mimo darmowości nie jest najlepszą produkcją do grania, a twórcy WarZ nie mają już pomysłu na grę i ją poprawiają częściowo nie patrząc na konsekwencje.

Bloodwolfo, ja teraz sprawdziłem bo i tak nie gram i usunąłem DeadZ, widocznie Ty masz jakiś problem, albo jesteś tak głupi i grałeś wcześniej po czym nie wyłączyłeś w menedżerze zadań deadz ...

Ludzie sie skarżą na to ze gry nie moga odpalic na kartach ATI. WarZ > DeadZ. Tyle w temacie. Mi na lapku chodzi na max detalach przy max rozdzialce , gdzie FPS maksymalnie spada do 20 FPS a tak to po 30 FPS. Ostatnio na steamie byl sale (3 Euro) , gdzie nawet jakbym spedzil przy grze 2h to bylbym zadowolony bo jest go gowno nie pieniadz. Gra jest dobra , jedynie DEVs mozna hejtowac. Tyle ode mnie

No więc, DeadZ nie ma żadnego wirusa, wiem z doświadczenia, bo trochę grałem. Osobiście odradzam Ci ściaganie tej gry, szybko się nudzi, nie ma systemu grupowania (Jeżeli chcesz grać ze znajomym to módl się, żebyście nie zrespili się na dwóch różnych końcach mapy), optymalizacja... Szkoda słów, gra z takimi wymaganiami powinna chodzić na najlepszych ustawieniach, tymczasem NIKT nie może ustawić większych niż te najsłabsze (Bo zaczyna się ścinać i wieszać). Lagów nie ma, ale sama gra jak i zaangażowanie jej twórców nie jest warte męczarni, które będziesz musiał przeżywać grając w to. Zapomniałbym o najważniejszej sprawie, tak zwany "Fast Load", jeżeli pasek ładowania gry leci podejrzanie szybko, to wywali Cię z powrotem do okna wyboru postaci (I tak może być nawet ze 20+ razy z rzędu), jeżeli zaś uda Ci się wbić, to będziesz czekał parę minut aż załaduje Ci się pasek ładowania. Tak więc ogólnie rzecz ujmując, na Twoim miejscu nie marnowałbym czasu i nerwów na tą niewartą tego grę.

PS. Ludzie, kuźwa... ogarnijcie się, on się pyta o >DeadZ< a nie >WarZ< więc wypowiadajcie się na temat, nikogo nie obchodzą wasze fanboy'skie miłości do WarZ, rozumiem że gra może być lepsza ale nie o tym jest ten temat. Jak chcecie prowadzić Fan-Wara to róbcie to na PW...

Też mam WarZ, a wcześniej grałem w DeadZ fakty są takie:

- WarZ ma anyyhacka z prawdziwego zdarzenia

- W DeadZ spotykałem 1 speedhackera na godzinę

- WarZ ma 5 razy mniej bugów, ponieważ DeadZ to stary build Warz (sprzed 7 miesięcy)

- W WarZ jest więcej contentu, nowe bronie, nowe opcje

- W WarZ ciężej znaleźć stuff, w DeadZ respi się więcej i częściej

Dlatego odradzam granie w DeadZ bo bugi i hackerzy prawdopodobnie zniechęcą cię do gry.

Mam pytanie..za ile mogę kupić WarZ obecnie,to działa tylko przez steam czy można normalnie kupić cyfrową i pudełkową wersję?Jak wygląda IS w tej grze?Wiem,że kupowało się jakiś gadżet co by się zrespić wcześniej i nie czekać godzinę na respawn,czy to nadal funkcjonuje?Pamiętam ,że na początku,znaczy jak gra wchodziła na rynek działał taki schemat,że można było kupić wersję za ok.19$ ,za ileś tam więcej i jeszcze jakąś pro oszołom droższą wersję,czy coś takiego jest jeszcze?Jak to wygląda obecnie?

dobra zrobił się mały zamęt :P postawiłem na warz tylko mam problem bo nie mogę zaktualizować bo co po chwilę CRASH z 100 razy reinstal robiłem -,- pomoże ktoś ?

Witam ostatnio w necie znalazłem grę DeadZ i mam pytanie grał ktoś już w nią ? Opłaca się pobierać ?