DeadZ- Składamy grupę

Jak parę lat temu w cs "MIKRO OD 16 DZIECIAKU".

Avitus to wbijaj na ts ;]

Przeczytaj mój 1 post. Zacznę z grupą tą grać jak ogarnę moje łącze internetowe. :)

to jest jakaś konkretrna grupa osób?

A powiedzcie mi jak jest z wymaganiami? Na starszym sprzęcie w miarę da radę grać na totalnym low ?

A powiecie mi może jak to ściągnąć, pobieram cała wersje (około 4gb) z MEGA i na 21% stoi w miejscu ' macie jakies inne zrodla ? chetnie bym pogral

Mi z mega szło na maxa. Popróbuj z tych pozostałych linków co są podane na stronie.

ja pobrałem stąd:

http://playdeadz.com.br/forums/index.php?/topic/303-installing-deadz-using-the-deadzlaunherexe/

Z chęcią dołączę do grupy :)

Również oferuję kanał na serwerze TS3: talking-heads.pl

Nie wiem, czy uważasz mnie za osobę zbyt świeżą, że nie mogę grać. Ale jeśli nie to ja mogę grać i załatwić także kanał do TS3.

Dzisiaj coś tam grałem z Dawidem już, i pozwoliłem sobie też co poniektórym wysłać adres ts3, na którym gramy. (mam nadzieje, że Misiael zatwierdzi moją propozycję :P)

Yang nam znalazł elegancki teamspeak więc o to się nie martwcie. Nie preferuje ograniczeń wiekowych jednak nie chcę gimbów intelektualnych lub innego tałatajstwa. Co do tych osób "świeżych" to postaram się zebrać jak najwięcej zaufanych mi osób i potem pomyślimy co z wami zrobić (duży procent szans na to , że będziecie z nami śmigali)

to jest jakaś konkretrna grupa osób?

Jest! :]

Ja dzisiaj zamierzam być koło 18, póżniej z Dawidem umówiliśmy się o 20 - także wbijajcie.

Jak ktoś chce namiary na ts'a to pisać wyślę PW.

@down: poszło

Dzisiaj albo jutro najprawdopodobniej będę miał stabilne łącze więc będę mógł wrócić do gry.

Yanglegend jak będziesz mógł to podeślij mi za czasu namiary na tego tsa.

No to dzisiaj zapowiada się grubsze bieganie (ja zaczynam 18+) - zapraszamy furumowiczów gotowych do walki o przetrwanie, dane ts3 via PW. :]

Chętnie dołączyłbym do Waszej grupy ;)

Siema ! :)

Podeślijcie link i gram z wami :)

też chętnie zagram :) proszę o ts

Vaquez,smentol i deren. Panom dziękujemy. Nie żebym coś do wan miał albo co ale praktycznie was nie znamy.

Co do tematu to dziś będę miał DeadZ i postaram się być. Ach te reinstale systemu.

hęcią zagrałbym w tą grę

ale chciałbym zapytać dużo ludzi w to gra ?

bo oglądałem chyba z 5filmików na YT to biegali po "pustych" mapach i nikogo nie było widać

i jak z mobami (zombie) dużo tego biega czy raczej mało tego ?