DeadZ- Składamy grupę

Witam. Znużony ciągłym ginięciem z powodu ludzi chodzących w grupach postanowiłem wyjść z inicjatywą i stworzyć naszą własną , forumową grupę. Zgłaszajcie się w temacie.

Ogarnę po weekendzie problemy z netem i jestem gotów.

Ja bym mógł polotać, jednak 2 obawy nie mam mikro, więc komunikacja utrudniona, i czy ruszy mi na moim lapku :).

Jam bardzo chętnie :)

Zgłaszam sie !

Ja gram teraz w ogarniętym teamie (3osoby razem ze mną). Gramy tak naprawdę od środy-czwartku, ale mamy już dużo obczajone. Jest wysoka kultura osobista, jest TS i jest klimat :) Jak coś to można by pograć razem.

Witam. Znużony ciągłym ginięciem z powodu ludzi chodzących w grupach postanowiłem wyjść z inicjatywą i stworzyć naszą własną , forumową grupę. Zgłaszajcie się w temacie.

Dopiero ściągam DeadZ, ale ogólnie zgłaszam gotowość - tylko jakiś TS3 by się przydał i nie róbmy z tego zerg'a, ograniczmy się do forumowiczów.

Zglaszam sie, ale dopiero za jakis tydzien (przeklety internet). Mam nadzieje, ze nadal bedziecie grac.Jesli oczywiscie ruszy na moim piecu (bo to dosc...specyficzny sprzet).

Ja też bym chętnie zagrał ale słyszałem że klient posiada jakiegoś wirusa

Klient nie posiada wirusa. Wygoogluj to sobie. To nie problem. Ts na pewno się znajdzie o to się nie martwię. Trzeba tylko ustalić miejsce pierwszego zebrania. Trochę nas jest więc szykuje się na dominacje na serwerze :) Żeby nie było, miło jeśli posiadacie mikrofon bo to w sumie podstawa jednak nie wymagam tego jakoś bardzo. Po prostu pomaga strasznie dobra komunikacja. Jestem jednak restrykcyjny co do nowych forumowiczów. Na pewno większość zgłaszających się bym wziął od razu bo są mi znani ale co do niektórych nie mam pewności. Nie chcę osób które się zgłoszą a potem wpakują kulkę swojemu sojusznikowi( a takie rzeczy już widziałem)

Witam, chciałbym się zgłosić do grupy w DeadZ gram już kilka dni i ogarniam bardzo dobrze tylko problem jest ,że mikro nie mam ;/ Wymagane to jest i kiedy byśmy zagrali ?

Jedyne nad czym się zastanawiam to to, czy nie lepiej po prostu kupić WarZ...

Gram w WarZ od 6 miesięcy i jest teraz tyle cziterów , że nie opłaca się grać , lepiej narazie DeadZ zanim nie będzie anti cheata . Podacie ts czy coś ?

Pogram z Wami !! :D

Gram w WarZ od 6 miesięcy i jest teraz tyle cziterów , że nie opłaca się grać , lepiej narazie DeadZ zanim nie będzie anti cheata . Podacie ts czy coś ?

Bardzo cenna opinia dla kogoś kto zastanawia isę nad zakupem jak ja. ;]

A znajduejs zjakieś aspekty w, których to WarZ jest lepsze od DeadZ?

ja bym mógł ale nie mam mikro

WarZ:

-Dużo Aimboter'ów,Wallhacker'ów ( ale pod koniec czerwca będzie anti cheat)

-Crash

-Słaba optymalizacja

DeadZ:

-Crashe

-Bugi

Gram w DeadZ i lepiej się mi na razie gra, bo nikt nie wie skąd go zabijam ;] :** Więc jeśli macie jakiegoś ts czy coś to podajcie , jeśli nie to mogę załatwić .

Maximus, kamil i Forest nie znam was za bardzo. Temat jest skierowany bardziej pod stałych forumowiczów.

tumblr_m6tw9a1QfI1qke9hh.jpg

Ja bym do tego proponował: tylko z mikro i 18+, żeby nie było trzody. :P