DeadZ

Witam, chciałbym pograć w DeadZ a przynajmniej zobaczyć co to za gra. Zacząłem ściągać z głównej strony a na necie na różnych forach ma kanałach YouTube ludzie piszą, żeby nie ściągać tej gry bo ma keyloggera. Czy to jest prawda?

Odrazu proszę tych co grali żeby się wypowiedzieli coś na temat tej gry, czy przypadła wam do gustu itp.

Pozdrawiam

Ps czemy to się ściąga w jakieś chmurze, będę mógł to potem ściągnąć na dysk?

Bylo to juz powtarzane wielokrotnie . Jak by tam byl tak naprawde ten keylogger to serwy dzien i noc nie byly by pelne . Gralem i jestem zadowolony , wszystko ładnie chodzi , nawet duzo osob pisalo ze jest lepiej dopracowany niz stary WarZ , bo posiada mniej bugow (ale nie mam 100% pewnosci bo sam zadnych nie uswiadczylem) polecam ;)

Witam, chciałbym pograć w DeadZ a przynajmniej zobaczyć co to za gra. Zacząłem ściągać z głównej strony a na necie na różnych forach ma kanałach YouTube ludzie piszą, żeby nie ściągać tej gry bo ma keyloggera. Czy to jest prawda?Odrazu proszę tych co grali żeby się wypowiedzieli coś na temat tej gry, czy przypadła wam do gustu itp.PozdrawiamPs czemy to się ściąga w jakieś chmurze, będę mógł to potem ściągnąć na dysk?

Nie trać czasu, w DeadZ są bugi, które były jeszcze w wersji alpha WarZ. Do tego masz męczarnie z wbiciem na serwer, która może potrwać kilkanaście minut i brak ochrony przed hackerami - i to nie jakieś aimboty, tylko np kolesie, którzy biegają przez ściany/latają. :D

Ahh. Pogralem 10 minut w deadz Efekt jest taki, ze kupuje WarZ :) Hackerow, bugow i lagow jest cala masa. Sciagnij i zobacz, ale niespodoba ci sie.

Słyszałem, że WarZ jest mało survivalowy, że bardziej to shooter.

Więc skąd pomysł, ze DeadZ, który jest marną kopią WarZ jest bardziej survivalowy? Sam fakt, że musisz się chować przed innymi graczami, żeby nie dostać kulki w głowę jest jakąś częścią survivalu...

Więc skąd pomysł, ze DeadZ, który jest marną kopią WarZ jest bardziej survivalowy? Sam fakt, że musisz się chować przed innymi graczami, żeby nie dostać kulki w głowę jest jakąś częścią survivalu...

Piszę tylko to co przeczytałem/usłyszałem, nie na podstawie swoich doświadczeń. Jeśli argumentem na to, że WarZ jest survivalowy jest to, że trzeba uważać, żeby kulki w głowę nie dostać, to w takim razie każdy shooter jest survivalem. Podaj lepszy argument a nie, że trzeba uważać, żeby nie dostać kulki w głowę. Odrazu prosiłbym, żeby każdy napisał w co gra bądź grał, czy w DeadZ czy w WarZ.

Dziękuję pozdrawiam

Czytaj dokładnie co napisałem. "Jest jakąś częścią survivalu". Co do shooterów, to tutaj nie wbijasz się w środek miasta z okrzykiem "hurra", bo padniesz nawet nie wiedząc kiedy i stracisz wszystko co masz na sobie + poczekasz sobie na resp godzinę nie zużywając GC, więc porównanie pod tym względem WarZ do każdego innego shootera, że niby każdy inny shooter jest w takim razie survivalem, mija się z celem. Po prostu masz przetrwać nie ginąc, nieważne jak. Czy będziesz sie skradał za innymi i wbijał im nóż w plecy, czy po prostu będziesz ich omijał szerokim łukiem + szukanie wody, pożywienia, broni, leków itp., jednocześnie próbując się nie natknąć na nikogo innego, ani nie ginąc od zombie daje ci jako taki survival. Bo niby jak inaczej sobie survival wyobrażasz?

Gram w WarZ, bo DeadZ jest daleko w tyle z masą bugów i hackerów.

Pomyślę nad WarZ, a ile to kosztuje? Mam jeszcze jedno pytanie osobiście zarejestrowałem się i ściągam grę z tej strony http://playdeadz.com/deadz/index.php# a w tej recenzji http://www.mmorpg.org.pl/articles/114 znalazłem link do tej strony https://infestationmmo.com . Która z tych stron to jest DeadZ, bo już nie wiem.

aaaa przepraszam źle przeczytałem, teraz widzę, że to drugie to WarZ.

Aktualnie jest summer sale na steamie i WarZ jest przecenione na 6,49 euro. To będzie jakieś 27zł. Oferta na steam jest aktualna do 22 lipca.

Aha to grosze, więc kupię dziś i sprawdzę, byłby ktoś chętny pograć razem i ogólnie wprowadzić mnie w grę?

Forumowa ekipa:

gramy codziennie wieczorkami 18-24 prime time, średnio 4-6 osób ;]

Witam, chciałbym pograć w DeadZ a przynajmniej zobaczyć co to za gra. Zacząłem ściągać z głównej strony a na necie na różnych forach ma kanałach YouTube ludzie piszą, żeby nie ściągać tej gry bo ma keyloggera. Czy to jest prawda?

Odrazu proszę tych co grali żeby się wypowiedzieli coś na temat tej gry, czy przypadła wam do gustu itp.

Pozdrawiam

Ps czemy to się ściąga w jakieś chmurze, będę mógł to potem ściągnąć na dysk?