Deceit ktoś chętny?

Witam, szukam 5 osób do gry w Deceit, dopiero co zaczynam, mozna się trochę pobawić :)

http://steamcommunity.com/id/miszuskanek

nie polecam gościa toksyczny kolo af, zmienia gry jak rękawiczki pewnie dlatego ze po chwili nikt nie chce z nim mieć do czynienia. wystarczy poczytac jego komentarze

@n00tyet a Ty znów będziesz płakał że zwyzwałem Cię po tym jak zlamiłeś w PBUG ? Dlaczego uwazasz ze caly czas zmieniam gry ?
Ps. dziwne ze wtedy tez kilka osób mnie broniło, ba których nie znałem prawie :) Takze ogarnij sie i przestań płakać chłopczyku bo widzę ból d*py wciąż trzyma.

Nie znam czlowieka ale sam siebie wkopal "zwyzwałem Cię po tym jak zlamiłeś w PBUG" odrazu widac po tych slowach ze rage kido :) Jak mozna kogos wyzwac bo cos mu nie wyszlo w grze. Nikt nie jest afla i omega kazdy popelnia bledy ale jak widac niektorzy nie dorosli do tego zeby to zrozumiec...

Nie znam czlowieka ale sam siebie wkopal "zwyzwałem Cię po tym jak zlamiłeś w PBUG" odrazu widac po tych slowach ze rage kido  Jak mozna kogos wyzwac bo cos mu nie wyszlo w grze ehhh..

@T4l4r Nie widziałeś sytuacji :)

Po prostu go zabiłem i kazałem mu "wypier... z ts-a" coś w ten deseń, bo stwierdziłem ze nie dam rady z kimś kto się nie słucha i wjezdza na środku pola w swoich :)

Z kazdym postem sie pograzasz . Jezeli nie potrafisz kogos wyprosic z ts tylko kazac mu "wyepier.." no to co tu duzo mowic :) Zastanow sie naprawde co psizesz bo tyle dajesz kolejne dowody na potwierdzenie slow mishoone....

@T4l4r Nie mówię że nie rzucę kur... czy nie każe komuś wypie... nie będę z siebie robił grzecznego chłopca, bo taka jest prawda, tylko dziwne że jakoś to jest jedyna osoba która płakała z tego forum, ba ze sporą ilością osób z forum utrzymuje stały kontakt i gramy, jest śmiesznie, lecą czasem bluzgi.
A jeśli koleś przegrywa Ci 2 czy tam 3 mecze pod rząd to tym bardziej nie powiem idź sobie tylko wypierdzielaj.

tak dla wiadomości to co on pisze to jest kompletna bzdura, on mnie myli chyba z kimś innym kogo wyzywał, graliśmy z nim chyba jedną grę w pubie i od razu dostał kika bo kolo jest nienormalny. Nie bede juz pisał zeby warna nie dostać ale ogólnie nie wierzcie w jego słowa. Zresztą tak jak mowie poczytać jego posty wystarczy zeby było wiadomo ze kolo jest toxic bo co chwile zmienia gre / szuka nowej ekipy.

@n00tyet

Ekipa do LoL-a // 3lata razem

Ekipa do Smite // 4lata razem

Ekipa do PBUG // rok +- razem

Ekipa do Hots // 3lata razem

No wybacz że nie każdy kto gra w LoL-a czy w smite nie chce przejść na inną grę więc tak, mam kilka ekip z którymi gram w różne gry, co chwilę zmieniam gre ? Jak wyjdzie coś nowego to sprawdzam i tyle, więc nie wyolbrzymiaj.

Nie pozdrawiam :)

forum/topic/95056-playerunknowns-battlegrounds-szukam-ludzie-których-nie-razie-słowo-ku/?tab=comments#comment-702463

pozdro i poćwicz / temat wyczyszczony z najgorszych postów xD reszta mowi sama za siebie, wystarczy dopisać na początku / https://mmorpg.org.pl/

@n00tyet A wiesz co to dobieranie ludzi ? Nie wiem, jak ja gram w LoL-a to ekipa z która siedzę na ts-ie nie liczy 5 osób tylko około 40, podobnie z innymi grami :) No cóż, jak u Ciebie jest tak że jak grasz w gre która wymaga 5 graczy i masz tylko 5 osób w druzynie to troche współczuje tego oczekiwania na ludzi :)

Komentarze mówią same za siebie. Ale niestety również nie polecam tego pana. Jak można na kogoś najeżdżać ponieważ jest słaby w grę? A jeśli już nie chce się z taką osobą grać to po prostu się jej to mówi w normalny sposób czyli typu "sorki, ale musisz się jeszcze podszkolić by z nami grać". A nie zachowywać się jak zwierzę. Totalny negatyw!

@saskeczo Nie grałeś ze mną więc się nie wypowiadaj :)
Dziwne że wypowiada się tylko osoba której wjechałem na ambicje i koleś z którym nie grałem.

"jak można najeżdżać na kogoś ponieważ jest słaby w grę?" A jeśli ktoś pajacuje i nie słucha o co się go prosi typu, "zagraj safe, nie idź tam, nie strzelaj do mnie, poczekaj chwile" To uważam że owszem, można.

xD Typek niby jest toksyczny - co takiego niby powiedział? Ludzie wy graliście w ogóle w jakieś gry competetive typu LoL albo CS? Wy chyba nigdy nie widzieliście toksycznych ludzi. Najeżdzacie na typka , większość z nich nawet pewnie z nim nie grała i się wypowiada. A co do sprawy z "wyzywaniem" n00tyet, czy jak ty tam się zwiesz, sądzac po twoich wypowiedziach nie jesteś za bardzo ogarnięty, i sory ale ja też bym się zdenerwował jakby do kogoś coś się mówiło, a ten ktoś by to kompletnie ignorował lub robił na opak. PUBG to jest gra teamowa, więc jeśli grasz z kimś w teamie to wypadałoby do niego się dopasować i grac teamowo i faktu nie zmienia to, że nie umiesz grać, bo wykonać prosty call każdy potrafi. No chyba że jesteś upośledzony, no ale wtedy gry komputerowe nie są dla Ciebie.

Witam, szukam 5 osób do gry w Deceit, dopiero co zaczynam, mozna się trochę pobawić :)

http://steamcommunity.com/id/miszuskanek