Decki Oceny

Witam założyłem ten temat żeby porozmawiać o taliach pokazać je jakie wy karty ułożyć i oczywiście oceniamy decki z rozsądkiem a nie głupotą

ja używam 2 postaci jaini i wojownika oby 2 postacie mam na 11 lvl i chce wam pokazać jak mój deck wygląda mam nadzieje że administratozy nie usuną mojego tematu i moglibyśmy sobie nawzajem pomagać bądź oceniać więc ja zaczne o to moje karty.jeśli ktoś chce zemną zagrać to zapraszać mnie mój login to ŚpiącySzaman

Wojownik 11 lvl

1X Amok

2x rozplatanie

2x bagienny raptor

1x protetorka słonecznej furii

2x sierpacz mrożnych wilków

2x blok tarczą

1x burzyciel

2x dowódca rajdu

2x dowódca wojennej pieśni

1x golem zbożowy

2x grizli żelaznoskóry

2x łowczyni z brzytwoskórych

1x obrońca argusa

2x gobliński ochroniarz

2x komandos gromkandry

2x ognisty ogar

2x wojenny golem

1x górski olbrzym

Tutaj wątpię, że ktoś Ci pomoże :P. A mi szkoda czasu się rozpisywać bo widzę, że masz podstawowe karty. Więc odsyłam tu:
http://www.hearthpwn.com/decks

Nevelrnad tutaj nie chodzi o ulepszenie decków tylko pokazać jaką postacią kazda osoba gra i jak ma deck złożony i oceny tego decka

Bardzo pomocna strona co do deckow jest wowhead.com jest tam oddzielny dzial dotyczacy HS'a (w sumie jest to cos w rodzaju mobafire.com dla Lola) Wiekszosc buildow bardzo ladnie opisana wiec polecam.

Witam założyłem ten temat żeby porozmawiać o taliach pokazać je jakie wy karty ułożyć i oczywiście oceniamy decki z rozsądkiem a nie głupotą

ja używam 2 postaci jaini i wojownika oby 2 postacie mam na 11 lvl i chce wam pokazać jak mój deck wygląda mam nadzieje że administratozy nie usuną mojego tematu i moglibyśmy sobie nawzajem pomagać bądź oceniać więc ja zaczne o to moje karty.jeśli ktoś chce zemną zagrać to zapraszać mnie mój login to ŚpiącySzaman

Wojownik 11 lvl

1X Amok

2x rozplatanie

2x bagienny raptor

1x protetorka słonecznej furii

2x sierpacz mrożnych wilków

2x blok tarczą

1x burzyciel

2x dowódca rajdu

2x dowódca wojennej pieśni

1x golem zbożowy

2x grizli żelaznoskóry