Na stronie, zostanie otwarta o 14:00.
Podamy jutro.
185.49.12.177
Podamy jutro.
185.49.12.177
Kiedy będzie dostępny link do clienta, chodzi mi o dokładniejsze info., żeby czasami o 17 nie był wstawiony ;D?
Ok. godziny 15.
Widzę, że start przesunięty na jutro, ehh to chyba sobie nie pogram na tym serwerze.
Start został przełożony! :/
Witam, dziś serwer nie wystartuje, ponieważ Kubuś (Główny technik) posiadacz końcowego klienta, aktualnie nie ma internetu. Nie jest w stanie wysłać klienta. Wszystkich bardzo mocno przepraszamy :/.
Start jest przełożony na godzinę 1830 w poniedziałek- Jutro.
Inne rzeczy zostaną włączone o tej godzinie, o której miały być.
W ramach przeprosin jutro pierwsze 500 zalogowanych postaci dostanie smocze monety. Konta o tym samym ip nie dostanę 2x smoczych monet.
Jeszcze raz przepraszamy.
Nic nie możemy zrobić kubuś nie wyśle nam tego sms. Wybacz mam nadzieje, że i tak zagościsz.
Strona padła?
@Edit; Serwer będzie porażką, administracja tak bardzo niekompetentna. Start został przełożony, a mimo to i tak są jakieś problemy o których nie jesteśmy informowani, forum zamknięte pod pretekstem konserwacji, skontaktować się z administracją nie można, bo nie odpisują... Jeśli taką mają politykę to serwer szybko upadnie.
Kuba jutro już będzie miał komputer.
Zapraszamy serdecznie testerów i youtuberów na betę naszego serwera!
GG Kuby: 47699096
Yop ten server to KPINA nie polecam.
Start przełożony przez brak internetu ?! jedna osoba miała tylko klienta ?
Dzień 2-gi start przełożony przez spalenie komputera "KUBY" no tak klient warzył 300gb i się komp spalił.
Mogę się założyć ze zaraz przeniosą start bo "kuba" zgubi pendriva z klientem.
Trzymać się z daleka od tego servera.
No coś w tym jest, trochę porażka na całej linii :/
Zapraszam panów na testy serwera.
Wiem, że zjebałem, ale proszę was o chociaż trochę zrozumienia. Nie miałem internetu i jeszcze do tego spalił mi się komputer, nic nie mogłem zrobić.
Mam nadzieje, że wbijecie i zmienicie swoje zdanie.
Podamy jutro.
185.49.12.177