Tak jak w temacie, czy w Defiance można grać na dłuższą mete nie wydawając pieniędzy?. Czy może jest to coś w stylu:
-Dc universe
-Lotro
-Swotr
Gdyby jednak nie dało się tak grać to byłbym wdzięczny za podpowiedzenie od którego dlc zacząć kupować.
Tak jak w temacie, czy w Defiance można grać na dłuższą mete nie wydawając pieniędzy?. Czy może jest to coś w stylu:
-Dc universe
-Lotro
-Swotr
Gdyby jednak nie dało się tak grać to byłbym wdzięczny za podpowiedzenie od którego dlc zacząć kupować.
Wybrałeś gry w których trzeba płacić D:
No własnie chodzi mi o porównanie. Czy defiance jest jak te gry czy moge grać za darmo na dłuższą mete.
-Defiance - Tez trzeba kupić dodatki jeżeli się nie mylę bo to fabuła itp
-Dc universe - Trzeba kupić dodatki nie mam pojęcia ile zł.
-Lotro - Dodatki za około 200zł
-Swotr - 30zł miesięcznie <<< polecam sam gram
Cała faubuła eventy i pvp są za free, ale taki f2p będzie wolniej expił ale da rade jedyny minus to bardzo mały plecak i który czasem się zwieksza 5 miejsc co 100 puktów ego na 5000 max godzie 5000 to opowiednik 50 levela z iinych mmo czyli jak bedziesz miec max level to się wyrówna dodatki to kwestia gustu mało tam jest fabuły najpierw pograj tak do 500 ego dawny limit triala potem zastanów się czy chcesz płacić czy nie
Nie ma żadnych ograniczeń bez płacenia, jedynie nie będziesz miał całej fabuły i broni z dodatków. Ale jakieś super one nie są bo tylko wygląd inny chyba xd
@wbiłem 1,4k ego bez żadnego płacenia i na eventach jestem często nr.1 w punktach, od 1-5 miejsca w 80% przypadkach, a lata tam dużo osób z widocznymi wykupionymi dodatkami
Dzięki, cieszę się z takiej odpowiedźi. Jeżeli ktoś gra to byłoby miło gdyby podał nick
-Dc universe
-Lotro
-Swotr