Defiance - Czarny Ekran

Witam.

Zainstalowałem i spatchowałem Defiance, po czym wcisnąłem Play. Gra się włącza, ale jest czarny ekran. Po wciśnięciu przycisku myszy słychać jakiś odgłos i dalej nic się nie dzieje. Zgodność karty graficznej według panelu Nvidia mam doskonałą. Próbowałem uruchomić jako Administrator zmieniłem zgodność uruchamiania na Win 7, gdyż taki system posiadam. Stery aktualne.

Konfiguracja kompa:

Processor AMD Athlon II X4 640 Processor, MMX, 3DNow (4 CPUs), ~3.0GHz

Memory 3328MB RAM

Video Card NVIDIA GeForce GT 430

Inne gry czy programy działają bez zarzutów. Nie mam pomysłu co mógłbym zaradzić, a chciałbym pograć.

Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam.

Spróbuj zalozyc nowy profil na komputerze i w nazwie nie uzywaj polskich znaków.Mi na takim drugim profilu działa wszystko co na tym pierwszym nie działa.

Nadal nie działa.

Wrzuc folder z gra na inny dysk, np z C na D.

Podepnę się pod temat, otóż mi gra po kliknięciu play w louncherku lecz nie jest ona możliwa do zmaksymalizowania. Gdy najadę na pasek i ikonkę gry widać że ekran gry funkcjonuje bo widać w miniaturce co tam się dzieje lecz nie ma opcji aby go jakoś zmaksymalizować i rozpocząć rozgrywkę.

Hej mialem ten sam problem :) rozwiazanie jest banalne :P zainstaluj gre na tym samym dysku ale np w innym folderze . Gra instaluje sie w users/kowalski/app/local/defiance :) zmien na : C/games/defiance dla przykładu i powinno śmigac :) mi podziałalo

Nie mam dysku na partycje podzielonego, wszystko mam na E.

Witam.

Zainstalowałem i spatchowałem Defiance, po czym wcisnąłem Play. Gra się włącza, ale jest czarny ekran. Po wciśnięciu przycisku myszy słychać jakiś odgłos i dalej nic się nie dzieje. Zgodność karty graficznej według panelu Nvidia mam doskonałą. Próbowałem uruchomić jako Administrator zmieniłem zgodność uruchamiania na Win 7, gdyż taki system posiadam. Stery aktualne.

Konfiguracja kompa:

Processor AMD Athlon II X4 640 Processor, MMX, 3DNow (4 CPUs), ~3.0GHz

Memory 3328MB RAM

Video Card NVIDIA GeForce GT 430

Inne gry czy programy działają bez zarzutów. Nie mam pomysłu co mógłbym zaradzić, a chciałbym pograć.

Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam.