Defiance - czy są polskie klany?

Czy w grze są aktywne polskie klany ?

Znalazłem klany ale ostatnie wpisy na ich forach byly z początku roku i nie wiem czy jeszcze istnieja.

Nie dziw się. Gra jest mega monotonna. Ciągle robisz to samo - jedziesz, ubijasz grupkę mobów, wsiadasz na pojazd, podjezdzasz do nowej grupki mobów itd.

To nie jest gra na dłużej, a co za tym idzie całkiem możliwe ze nie istnieje żądna gildia.

Nie dziw się. Gra jest mega monotonna. Ciągle robisz to samo - jedziesz, ubijasz grupkę mobów, wsiadasz na pojazd, podjezdzasz do nowej grupki mobów itd. To nie jest gra na dłużej, a co za tym idzie całkiem możliwe ze nie istnieje żadna gildia. Przepraszam pisałem z telefonu i przez przypadek wstawily się dwa posty.

Jest klan, który ciągle się na world chacie reklamuje - polish pride. Patrząc po ich EGO nie są wcale tacy słabi.

Co do monotonii - to tak jak powiedzieć, że fps są monotone - w końcu ilość map jest ograniczona, wchodzisz, zabijasz innych graczy, wychodzisz. Tutaj jest tak samo, mimo iż map jest może z 30 to można wykonać zadania na różne sposoby, a moby skalują się do poziomu graczy, więc nigdy nie jest za łatwo (a czasem za trudno gdy jakiś max lvl wejdzie w "zone" i tylko stoi, a potworki dostają przez niego kopa w statsach).

Czy w grze są aktywne polskie klany ?

Znalazłem klany ale ostatnie wpisy na ich forach byly z początku roku i nie wiem czy jeszcze istnieja.