Defiance - Czy warto?

Co do misji fabuły bym się nie martwił bo jak serial ruszy to będzie tego dużo gdzieś oglądałem jak twórcy mówili że to jest teraz to wstęp do pilota serialu. Po emisji pilota zostanie to rozszerzone. o to co zdarzyło się w pilocie, a gra i serial będą powiązane. jak w grze ubijemy jakiegoś world bossa następnym odcinku o tym wspomną że grupa graczy zabiła bossa.

Ta jasne coś mi się wierzyć w to nie chce,sam z chęcią bym kupił grę nawet i teraz pieniądze nie maja znaczenia tylko nie chce gry na 2 tygodnie i do tego monotonnej jak ktoś wspomniał,zobaczę jak to studio pracuje nad ta grą czy są częste updaty eventy itd.

to trion sadzac po rifcie bedzie ok, ja tam cisne tylko pvp bo fajne jest

No dobra kupiłem byłoby fajnie jakby ktoś powiedział gdzie jest zaj****** guzik do ściągnięcia gry...masakra EDIT:znalazłem.

powiązanie gry z serialem nie jest jakimś większym problem, na xxx odcinków scenariusz dawno napisano i je nagrano, tak samo może wyglądać fabuła w grze, kolejne sezony to kolejne dodatki... problem - żaden, oczywiście jeśli wszystko w czasie zamkną ładnie, miło jest oglądać serial wiedząc, że ma on swoje odbicie w grze ;] ...

osobiście znam Defiance tylko z bety i alphy. Jest to gatunek którego szukałem i lubię, problem w tym, że hmm.. kto mi z doby 24h zrobi tak z 36h minimum:P

Dalej się dostaje bonusy za podawanie tych Ego Code??

Jeżeli mówisz o tych kluczach co wpisuje się na stronie to tak,za ileś tam kluczy dostajesz nowe rzeczy: itemy,bronie,outfity czy nawet pojazdy,gra jest fajna nie żałuje 109 zł za klucz:) BTW jest jakaś gildia? chętny jestem dołączyć.

Czyli po wpisaniu tych 120 kodów bonusy od razu dostaje w grze??

Ja chętnie bym kupił jednak gdy oglądałem jeden z recenzentów tej gry powiedział że w Defiance są mikropłatności których nie da się ominąć i tym samym TRION uświadomił graczom że chce z nich wydoić kasę. Czy to prawda? Czy są jakieś mikropłatności które utrudniają rozgrywkę?

Nic takiego nie zauważyłem. Są boosty, outfity, popierdółki dla gimnazjalistów. Faktycznego balansu nie zmienia.

A Trion i tak ssać kasę musi. Póki niczego definitywnie nie rozwali niech sobie ssie.

Razem z kolegą zastanawiamy się nad zakupem Defiance. Niestety żaden z nas nie grał w betę. Jedyne informacje - poza gameplayami - jakie znalazłem mówią, że jest to otwarte mmofps z wielkimi bossami. Po gameplayach przypomina mi troche Borderlands. Możecie mi coś więcej powiedzieć o tej grze i pomóc odpowiedzieć na pytanie: Czy warto?

Z góry dziękuję.