Defiance czy warto?

Tak się zastanawiam czy warto zakupić defiance , mógłby ktoś opisać tę grę , wady i zalety itp ?

Grę kupiłem jakies 4 dni temu wiec za wiele Ci nie powiem , ale to co na razie zauważyłem:

Zalety:

- Nie ma czegos takiego jak lvl tylko jest EGO Rating ( zdobywa sie go odkyrwajac mape, nabijając normalnie pasek dośwadczenia oraz ogolnie za achievmenty)

- Ładny otwarty świat i ogólnie bardzo ładnie zrobiona gra

- Ciekawe połączenie serialu z MMO

- Wiele rodzajów broni oraz możliwość ich ulepszania

- Challage (typu zabij jak najwiecej mutantow w ograniczonym czasie)

- Drzewko skilli

- Świetne mapy co-op

- Pojazdy

Wady(oczywiscie jak dla mnie):

- Po pewnym czasie grania staje sie monotonna

- Fabuła słabo przedstawiona

Jeszcze jest chyba PvP ale nie grałem wiec nie powiem ale wg mnie gra warta kupienia , świetna na pogranie z grupka znajomych , lub samemu jak nie ma sie co do roboty. Warto zaznaczyc to co pisałem wczesniej , że gra praktycznie każe robic te wszystkie achievmenty żeby zdobywac EGO Rating i nagrody za ukonczenie ich. Co powoduje że gra bardziej wciąga na długie godziny ;) Jeśli sie zdecydujesz na kupno można by sprobować wspolnych sił przeciwko mutantom :D

moge ci sprzedac jak chcesz;p pw

a co do gry jak lubisz sf to warto

Nie wiem , nie gralem.

warn_ico.png
Warn za Offtop. - crracked

Darthed namówił mnie na kupno gry , pierwszy raz widze tak przekonującą recenzje tak młodego człowieka jestem zaczarowany wręcz umiejetnością wpływania na innych tego użytkownika ;) aż uroniłem łze

http://angryjoeshow.com/2013/04/defiance-angry-review/

Eustachy dzięki za takie czułe słowa , naprawdę podniosły mnie na duchu :)

W recenzji od Koyiro trzeba sobie też wziac sobie do serca ten Interface , bo jest tragiczny , strasznie trudno sie przyzwyczaic , a rozmieszczenie rzeczy na nim jest tak ujowe ze az boli :(

A tak btw za takie komentarze jak darthed dostawałem warny POZDRAWIAM ADMINÓW

Tak się zastanawiam czy warto zakupić defiance , mógłby ktoś opisać tę grę , wady i zalety itp ?