Defiance DLC!

Witam :)

Chciałem zapytać osoby które posiadają DLC do Defiance czy warto ? Zastanawiam się nad kupnem season pass na g2a jednak z tego co widzę nie dodają one tak dużo.. Jedynie co nowa rasa która i tak bym nie grał i parę innych dupereli jak myślicie ? Nie żałujecie zakupu ?

Witam Chciałem zapytać osoby które posiadają DLC do Defiance czy warto ? Zastanawiam się nad kupnem season pass na g2a jednak z tego co widzę nie dodają one tak dużo.. Jedynie co nowa rasa która i tak bym nie grał i parę innych dupereli jak myślicie ? Nie żałujecie zakupu ?

na dłuższą mete (pół roku rok) nie ma sensu bez nich grać z tego co pamiętam bo niektóre bronie będą dropić ale nie będzie można ich użyć (bronie z dlc) kilka misji chyba dają i coś tam o czym zapomniałem ale raczej nie kupuj chyba że naprawde uwielbiasz tą gre

Pozwolę sobie nie tworzyć nowego tematu, a skorzystać i zapytać tutaj. Jak w łatwy sposób zdobyć legendarne (pomarańczowe) bronie? Kiedyś trochę grałem, a ostatnio wróciłem postrzelać do mutantów (1010 EGO Rating). Jeszcze nigdy legendarnego itemu nie udało mi się zdobyć, za to epickich mam mnóstwo. Chciałem jeszcze się dowiedzieć do czego służą cyber chipy (mam jeden, ale nie mogę nic z nim zrobić), a także do czego są cyber rigi i jak je zdobyć.

Czekam na więcej odpowiedzi :)

bez dlc nie pograsz znaczy pograsz ale nie będziesz mógł założyć broni, no i większość buildów na endgame wymaga dlc, tam jest 20 nowych skili które daje ostanie dlc gównie wzmacniają efekty nano broni, no i nie dojdziesz 6k ego bo tyle jest teraz na max level, to właśnie dało ostanie dlc ale nie było jak nabić nie było achivmentów ale doszły z trzeciego sezonu.

Witam :)

Chciałem zapytać osoby które posiadają DLC do Defiance czy warto ? Zastanawiam się nad kupnem season pass na g2a jednak z tego co widzę nie dodają one tak dużo.. Jedynie co nowa rasa która i tak bym nie grał i parę innych dupereli jak myślicie ? Nie żałujecie zakupu ?