Defiance i Dragon Nest

Hej, pobrałem dzisiaj defiance i po pobraniu:

0aijd9x0kpiw_t.jpg

Serwery wyłączone?.

I kolejne pytanie jest odnośnie dragon nesta, jak z populacją i czy jest to gra warta stracenia kilkudziesięciu/kilkuset godzin.

Z góry dzięki za odpowiedź.

Szczerze. Zależy. Gram od closed bety, jednak często z długimi przerwami. Gra jest bardzo fajna jeśli ma się ludzi z którymi można pochodzić na nesty, poobijać się nawzajem na pvp. Tak to jest to standardowy grind - resetujący się co sobotę limit nestów. Dużo klas jest dyskryminowanych inne są overpower- jest to celowy zabieg twórców by każdy zagrał każdą postacią. Na koreańskim serwerze obecnie jest hype na moonlorda klasę magicznego wojownika a wystarczyła zmiana tylko jednego skilla by zrobić z niego najlepszego dps w grze. Nie wiem o ile EU jest do tyłu z updatemi ale polecał bym ten server ze względu na większą ilość grających w nią Polaków z którymi można się łatwiej dogadać niż na serwerze SEA na którym gram od zawsze. Jeśli gra cię wciągnie to ostrzegam, bez płacenia zdobywanie najlepszych itemów będzie bardzo długo trwało. No chyba że jesteś dzieckiem szczęścia i wydropi ci herald z final damage. A co to jest, zrozumiesz po chwili grania.

Zalety DN

-Szybka akcja.

-nontarget

-Ogromne bossy

-Cudowna fabuła

Minusy

-Później pay2win.

-Tragiczny balans na pvp - elestra overpower. (oczywiście gdy gracze są na tym samym poziomie.)

-Grind może się znudzić zwłaszcza gdy robisz kolejną postać i musisz wbijać wszystko po raz 10.

-"Pub" jest mainstreamowy nie wezmą pomniejszej postaci ponieważ nie jest obecnie op.

Mam nadzieje że wersja ze steama to wersja eu. Nie mylę się? jeżeli nie to byłoby fajnie gdybyś podał nick bym w razie problemu miał do kogo napisać :).

Hej, pobrałem dzisiaj defiance i po pobraniu:

0aijd9x0kpiw_t.jpg

Serwery wyłączone?.

I kolejne pytanie jest odnośnie dragon nesta, jak z populacją i czy jest to gra warta stracenia kilkudziesięciu/kilkuset godzin.

Z góry dzięki za odpowiedź.