DEFIANCE - kilka osób do eksterminacji robali!

Od dłuższego czasu posiadam tam konto, jednak wraz z wiadomością o przejściu na F2P, postanowiłem odświeżyć sobie ten tytuł.

Zatem moim celem jest zebrania kilka osób do pogrania w Defiance, by wspólnie przemierzać te krainę i pozabijać trochę ufoków i robali :)

Proszę pisać pod tematem albo spokojnie pisać na PW.

Podkreślam, że gra ciągle działa w systemie B2P, nim przejdzie na F2P jeszcze trochę minie.

Pozdrawiam Hawran.

Ja chętnie zagram jak zbierze się dobra ekipa. Posiadam kupioną wersje.

Mogę się przyłączyć pisz na steam szoszopop

Zagram mam pełną wersje gry :P pisz na pw lub skype : xardas1331

Myślę, że trzeba umówić się na konkretną godzinę. Jaka wam pasuje ? Ponieważ jeśli ktoś ma ochotę, to ja mogę w każdej chwili :)

Ja też zagram :D chętnie położe moje łapska na plazmowym działku kosmitów :D

Mój nick w grze to Dainty Hawran :) Piszcie.

chmm zalezy od dnia :P bo np w srody to dopiero od 17-18 :D

Ja gram w tej chwili, jeśli ktoś chce dołączyć to zapraszam :)

Ja z chęcią zagram :)

steam nick : ۞Nefrelin۞

Chętnie zagram, konto mam. pisz pw.

Jak nie macie komunikatora jakiegoś to zapraszam do Ts.gameholics.pl

Chętnie zagram, nick w grze i na steam to Airquake. Fajnie by było gdybyśmy się wszyscy zgadali i siedzieli na jakimś jednym serwie TS3.

To jest TS3 mmorpg.org.pl - 178.217.187.112:8474, jest tam kanał "Defiance"

Zatem chętnie z niego skorzystam i będę tam przesiadywał w czasie gry. A pana wyżej dodam na steamie, albo i nie ponieważ graczy o takim niku jest kilku, a nie mam pojęcia, który to ty :)

chętnych zapraszam na ts mmorpg.org.pl - 178.217.187.112:8474

Rozesłałem informacje o ts'ie do wszystkich zainteresowanych i zapraszam do gry : )

Od dłuższego czasu posiadam tam konto, jednak wraz z wiadomością o przejściu na F2P, postanowiłem odświeżyć sobie ten tytuł.

Zatem moim celem jest zebrania kilka osób do pogrania w Defiance, by wspólnie przemierzać te krainę i pozabijać trochę ufoków i robali :)

Proszę pisać pod tematem albo spokojnie pisać na PW.

Podkreślam, że gra ciągle działa w systemie B2P, nim przejdzie na F2P jeszcze trochę minie.

Pozdrawiam Hawran.