Defiance, kilka pytań

Witam. Zaczalem grac w defiance. gra mi sie podoba ale mam kilak pytan. po co sa klucze ktore sie zdobywa na arkach? nie mam pojecia jak je wykorzystac. gdzie mozna kupic inny pojazd niz ten standardowy quad. jest chyba inna opcja niz item shop. i ostatnie, sa 2 waluty w grze, te scripts i jakies takie zielone, do czego to sluzy?

Klucze - kupujesz za boxy etc z których lecą ci bronie (kupuj tylko pink boxy jak już musisz...)

Inny Quad znajdziesz w drugim poincie - RÓB MISJE a dojdziesz tam spokojnie.

Zielonymi możesz płacić na takim defensie. (niebieski shield na mapie) za upgrade wieżyczek.

Poza tym jakbyś dłużej pograł to byś sam ogarnął to...

@UP

Pan wyżej ma rację, wystarczy zagłębić się w grę, a do wszystkie można łatwo dojść. Jak się czasem dobra okazja trafi, to można kupić całkiem ładny wóz. Mi się udało zakupić Dodga.

powiem tak róbcie misje wszystkie za poboczne ma cie mody do broni z głównych bronie pojazdy. z reszty eventów bronie klucze.

hej żeby nie rozpoczynać nowego tematu, chciałbym zapytać jak tu jest z handlem? istnieje cos w stylu ah? i czy te te fioletowe itemy są najlepsze?

Nie ma w tej grze ah rzeczy lecą jako nagrody za zadarzenia w świecie gry a od ego 500 jedzie sie na fioletach i dobrych niebieshich, są jeszcze pomarańczowe ale nikt ich nie widział może 25 % procent serva ma je,

Witam. Zaczalem grac w defiance. gra mi sie podoba ale mam kilak pytan. po co sa klucze ktore sie zdobywa na arkach? nie mam pojecia jak je wykorzystac. gdzie mozna kupic inny pojazd niz ten standardowy quad. jest chyba inna opcja niz item shop. i ostatnie, sa 2 waluty w grze, te scripts i jakies takie zielone, do czego to sluzy?