Defiance - Parę pytań!

Witam :)

Wróciłem do Defiance po bardzo długim czasie ostatnio grałem ponad rok temu jeszcze jak gra była b2p i po powrocie potrzebuje malej pomocy :

1. Co to są za sezony 2 i 3 ? Bo jak kończyłem grę to nie miałem żadnych main misji a teraz mam 2, 1 z 2 sezonu i 1 z 3 sezonu ?

2. Co to są episode missions ?

3. Na co są te sloty w EQ jak spikes and stims ? Podnosiłem już parę razy jak teraz grałem coś z napisem stim ale nigdy nie miałem tego w EQ.

4. Co to jest Cyber Rig ?

5. Czy stracę coś usuwając moja stara postać na której grałem i tworząc nowa ? Nie chodzi mi o EGO czy itemki chodzi mi o to czy moglem zrobić coś/zdobyć jakiś strój ten rok czy dwa lata temu jak grałem który nie jest już dostępny teraz ?

6. Jest jakiś sposób na lagi w tej grze ? W żadnej innej grze nie mam problemu a tutaj mobki mi się teleportują spod celownika w inne miejsca..(kiedyś nie było tego problemu )

Z góry dziękuje za pomoc :)

Nie znam na to odpowiedzi, jednak chciałbym zapytać - jak z populacją? jak grałem kiedyś do bardzo dużo było a teraz?

Co do lagów, to sprawdź czy czasami nie masz postaci na amerykańskim serwerze, bo jak grałem to sam tak zrobiłem.

Witam Wróciłem do Defiance po bardzo długim czasie ostatnio grałem ponad rok temu jeszcze jak gra była b2p i po powrocie potrzebuje malej pomocy :1. Co to są za sezony 2 i 3 ? Bo jak kończyłem grę to nie miałem żadnych main misji a teraz mam 2, 1 z 2 sezonu i 1 z 3 sezonu ?2. Co to są episode missions ?3. Na co są te sloty w EQ jak spikes and stims ? Podnosiłem już parę razy jak teraz grałem coś z napisem stim ale nigdy nie miałem tego w EQ.4. Co to jest Cyber Rig ?5. Czy stracę coś usuwając moja stara postać na której grałem i tworząc nowa ? Nie chodzi mi o EGO czy itemki chodzi mi o to czy moglem zrobić coś/zdobyć jakiś strój ten rok czy dwa lata temu jak grałem który nie jest już dostępny teraz ?6. Jest jakiś sposób na lagi w tej grze ? W żadnej innej grze nie mam problemu a tutaj mobki mi się teleportują spod celownika w inne miejsca..(kiedyś nie było tego problemu )Z góry dziękuje za pomoc

1. ta gra jest na podstawie serialu więc oglądając serial 1 i 2 sezon to wiesz co cie w grze czeka w 1 i 2 sezonie :D

2.takie misje dodatkowe

3.stims to strzykawki dajace bonusy (zależnie od tego co se ustawisz) leczenie regene armora więcej dmg czy coś w ten deseń. spikes to takie filary dające bonus osobom wokół (też zależnie od tego co ustawisz)

przykład. ja mam stim leczący hp itarcze a spike daje + 100%dmg

4.brak danych

5.chyba stroje są do konta ale głowy za to nie dam

6.tak jak hubcert zobacz czy nie grasz na amerykanie

jak chcesz z kimś pograć to napisz mi na pw ;)

Nie znam na to odpowiedzi, jednak chciałbym zapytać - jak z populacją? jak grałem kiedyś do bardzo dużo było a teraz?

Ciężko powiedzieć bo pograłem tylko troszkę ale trochę ludzi widziałem tez w lokacji startowej wiec sporo ludzi zaczyna :)

Co do lagów, to sprawdź czy czasami nie masz postaci na amerykańskim serwerze, bo jak grałem to sam tak zrobiłem.

Chodzi o ustawienia w Laucherze Glyph ? Tam mam ustawiona Europe.. Tez ze strony Defiance przeprowadzałem test na ping jaki mam w grze no i jest 25-35

wiec nie jest źle ale mobki się teleportują..

1. ta gra jest na podstawie serialu więc oglądając serial 1 i 2 sezon to wiesz co cie w grze czeka w 1 i 2 sezonie 2.takie misje dodatkowe3.stims to strzykawki dajace bonusy (zależnie od tego co se ustawisz) leczenie regene armora więcej dmg czy coś w ten deseń. spikes to takie filary dające bonus osobom wokół (też zależnie od tego co ustawisz)przykład. ja mam stim leczący hp itarcze a spike daje + 100%dmg4.brak danych5.chyba stroje są do konta ale głowy za to nie dam6.tak jak hubcert zobacz czy nie grasz na amerykaniejak chcesz z kimś pograć to napisz mi na pw

1. Wiec nowe ''main'' misje pojawiają sie wraz z nowym sezonem serialu tak ?

2. To prawda ze te misje znikają po jakimś czasie ?

3. A gdzie mogę znalesc obie te rzeczy ?

5. Nie, stroje są do postaci przypisane.

Witam Wróciłem do Defiance po bardzo długim czasie ostatnio grałem ponad rok temu jeszcze jak gra była b2p i po powrocie potrzebuje malej pomocy :1. Co to są za sezony 2 i 3 ? Bo jak kończyłem grę to nie miałem żadnych main misji a teraz mam 2, 1 z 2 sezonu i 1 z 3 sezonu ?2. Co to są episode missions ?3. Na co są te sloty w EQ jak spikes and stims ? Podnosiłem już parę razy jak teraz grałem coś z napisem stim ale nigdy nie miałem tego w EQ.4. Co to jest Cyber Rig ?5. Czy stracę coś usuwając moja stara postać na której grałem i tworząc nowa ? Nie chodzi mi o EGO czy itemki chodzi mi o to czy moglem zrobić coś/zdobyć jakiś strój ten rok czy dwa lata temu jak grałem który nie jest już dostępny teraz ?6. Jest jakiś sposób na lagi w tej grze ? W żadnej innej grze nie mam problemu a tutaj mobki mi się teleportują spod celownika w inne miejsca..(kiedyś nie było tego problemu )Z góry dziękuje za pomoc

Skoro dużo osób odpowiedziało na wszystkie pytania bez numeru 4 to na nie odpowiem.

Cyber Rig wszedł z dodaniem Alcatraz.

Są to implanty dodające całkiem dużo(jak perki i inne rzeczy w grach).. Przykład:Vampire Shield pozwala na więcej lifesteal(8%) na 5 sekund przy Shield break.

Tutaj daję link jak chcecie posłuchać o tym

https://www.youtube.com/watch?v=yBTzTNu9oRQ

Zdobywa się je z ekspedycji.

Dzieki za odpowiedzi to jeszcze ostatnie 2 pytanka :

1. Wiec nowe ''main'' misje pojawiają sie wraz z nowym sezonem serialu tak ?

2. To prawda ze te episodes missions znikają po jakimś czasie ?

Witam :)

Wróciłem do Defiance po bardzo długim czasie ostatnio grałem ponad rok temu jeszcze jak gra była b2p i po powrocie potrzebuje malej pomocy :

1. Co to są za sezony 2 i 3 ? Bo jak kończyłem grę to nie miałem żadnych main misji a teraz mam 2, 1 z 2 sezonu i 1 z 3 sezonu ?

2. Co to są episode missions ?

3. Na co są te sloty w EQ jak spikes and stims ? Podnosiłem już parę razy jak teraz grałem coś z napisem stim ale nigdy nie miałem tego w EQ.

4. Co to jest Cyber Rig ?

5. Czy stracę coś usuwając moja stara postać na której grałem i tworząc nowa ? Nie chodzi mi o EGO czy itemki chodzi mi o to czy moglem zrobić coś/zdobyć jakiś strój ten rok czy dwa lata temu jak grałem który nie jest już dostępny teraz ?

6. Jest jakiś sposób na lagi w tej grze ? W żadnej innej grze nie mam problemu a tutaj mobki mi się teleportują spod celownika w inne miejsca..(kiedyś nie było tego problemu )

Z góry dziękuje za pomoc :)