[DEFIANCE] Polish Pride

Największy Polski Clan ''Polish Pride'' rating: 2600 z dużym doświadczeniem PvP i PvE.

Posiadamy . Rekrutujemy chętnych do wspólnej gry.

Zainteresowanych proszę o zapraszanie Mnie do friend listy lub pisanie na Whisper /w Radzior lub Reilia w grze.

Można także pisać swoje dane w tym poście będę starać się znajdować aktywnych graczy bezpośrednio w grze.

A rekrutujecie nowych graczy czy konkretne wymagania.

Każdego chętnego bez ograniczeń jak narazie

Ale dzisiaj chyba jeszcze nie ma co pobierać na steamie bo nadal widze widnieje wersja płatna... hmm

Pobrać można, nawet zagrac na trialu tez polecam bo gra po przejsciu na F2P zamieni każde konto trial na wersje zwykłą na 99%

A jakie ograniczenia mam na trialu?

500 ego max i niecalą mape około 10% fabuly glównej i wiele innych mniejszych ale upierdliwych ograniczeń.

Więc wole zaczekać na F2P...

A ze tak zapytam, kiedy defiance ma przejsc na F2P ?

4 czerwca niewiadomo o której godzinie

Jak już teraz zacznę ściągać klienta ze stronki przed jutrzejszą premierą, to nie będę go musiał jutro od nowa ściągać ?

wydaje mi się że nie , bo to jest zwykły patch do gry tylko będzie trzeba z updatetować i tyle.

ign: Angelborn

długo jak dotąd nie pograłem bo chyba serwer im wywaliło...

serwery teraz tak bd podać zanim nie ustabilizują i nie poprawią wszystkich błędów będzie wywalać.jakby co musimy być obaj online abym mógł zapro do klanu wysłać.

Największy Polski Clan ''Polish Pride'' rating: 2600 z dużym doświadczeniem PvP i PvE.

Posiadamy . Rekrutujemy chętnych do wspólnej gry.

Zainteresowanych proszę o zapraszanie Mnie do friend listy lub pisanie na Whisper /w Radzior lub Reilia w grze.

Można także pisać swoje dane w tym poście będę starać się znajdować aktywnych graczy bezpośrednio w grze.