Defiance Premiera

Witam, jak sądzicie? jak będzie wyglądał Defiance po przejściu na f2p ? chodzi o ilość ludzi, chat, kulturę osobistą na chacie itd.

w ogóle nie grałem w to, ale słyszałem że mało graczy jest bardzo, czy to prawda ?

chce poprowadzić dyskusje na ten temat.

Mam nadzieję, że jakieś community wróci bo zaczyna mi się nudzić a jak wiadomo im więcej ludzi tym lepiej. :) (Generalnie chodzi mi o dynamic eventy bo nie ma kto tego robić :P )

Ja gram od 2 tyg i musze powiedziec, że ludzi całkiem sporo ( gra na tyle mnie wciagneła, że nawet porwałem się na zakup pełnej wersji). Przymierzającym się do gry polecam też serial. Nie jest to może jakaś wybitna produkcja ale fajnie pozwal się wczuć w klimat gry.

Ja już pobieram zagram sobię na Trialu :) aż do F2P a tak na marginesie czy może ktoś się wie czy też będzie dostępna wersja F2P na Konsolach?

Chyba w tym samym dniu co na PC.

Witam, jak sądzicie? jak będzie wyglądał Defiance po przejściu na f2p ? chodzi o ilość ludzi, chat, kulturę osobistą na chacie itd.

w ogóle nie grałem w to, ale słyszałem że mało graczy jest bardzo, czy to prawda ?

chce poprowadzić dyskusje na ten temat.