Witam
Mianowicie po zainstalowaniu i patchowaniu gdy uruchamiam gre pojawia sie czarny ekran... Dalej niestety nie ma nic oprocz muzyki w tle .
Czy ktos z was ma podobny problem i wie jak go rozwiazac?
Witam
Mianowicie po zainstalowaniu i patchowaniu gdy uruchamiam gre pojawia sie czarny ekran... Dalej niestety nie ma nic oprocz muzyki w tle .
Miałem kiedyś taki problem z inną grą, okazało się że nie spełniam minimalnych wymagań aby odpalić grę. Skoro nie podałeś w temacie parametrów swojego sprzętu, nie nasuwa się mi nic innego.
błagam I7... GTX 660m
Nie wiem czy to pomoże ale zobacz: prawy klik na plik .exe > właściwości > zgodność i tutaj odpal grę jako admin, w rozdzielczości 640 x 480 (jak masz win8 to odpal jeszcze ze zgodnością z win7).
z niektorymi grami jest dziwny problem... po patchach resetuja sobie ustawienia graficzne - tj. rozdzielczosc - taki problem mam z Marvele, co jakis czas, jakis patch musze recznie ustawiac rozdzielczosc poniewaz wlacza mi rozdzialke z matryc 24 calowych przy mojej 19, co skutkuje czarnym ekranem ;/ ,,,, mozliwe iz w Defiance tez masz ów problem. Ja osobiscie grałem w Defiance na półoknie, by łatwo sie alttabować. Przeglądnij pliki konfiguracyjne pod wzgledem rozdzielczości... uruchom grę w oknie chociażby.. potem ustaw rozdzielczość etc.
błagam I7... GTX 660mMasz pretensje, że ludzie na forum nie są jasnowidzami, czy że ktoś próbuje Ci pomóc...?
Tutaj na forum, w temacie o kluczach do tejże gry ktoś napisał, że miał taki sam problem i pomogło zainstalowanie gry na drugim dysku.
@autor sądząc po karcie na pewno masz lapka. Teraz pytanie: czy lapek nie ma może 'podwójnej' karty? Tj. Intel'a 4k + GTX660m ? Znajomy wczoraj miał problem właśnie z Defiancem tylko dlatego, że automatyczne przełączanie na 2 kartę nie działało i gra uruchamiała się na integrze.
Również mam lapka z i7 i GTX 660m i wszystko mi działa bez problemu. Oczywiście grę zainstalowałem na drugiej partycji, sterowniki aktualne.
Wejdź w ustawienia nVidii i poszukaj czy odpala Ci się "GTX" przy wymagających tytułach
PS. Jaki system masz?
Ja miałem coś podobnego przy wiedźminie 2. Srałem się z tym nie miłosiernie a trzeba było tylko zaktualizować stery i odpalić w mniejszej rozdzielczości
Na lapku i5 z 540m działa bez problemu. Wejdź tylko w kartę graficzną i zmień ustawienia z automatycznych na procek o dużej wydajności graficznej. Czasem Optimusy na siłę chcą pakować intela do gier. Szczególnie tych z launcherami.
Witam