Defiance - problem

witam

mam taki maly proble z defiance

ze steama mi sie elegancko sciagnelo te 10 gb w niecala godzinke jednak gdy juz zalaczylem lunchera i wpisalem swoje dane zaczelo pobierac mi pachta, tylko te pobieranie jest takie ze rate ma jakies 5-10 kb a neta mam 20 mb czasem skoczy do 15 i trwa to dosc dlugo 2-3-4 h az musialem wylaczyc. jak wlaczylem nastepnym razem to pobieralo mi sie z predkoscia ponad 300 i pathc mial byc w 7 min i byl ok tylko pozniej zaczelo sprawdzac pliki i na tym sprawdzaniu ponownie musialem wylaczyc bo musialem do roboty isc i jak ponownie wlaczylem to zaczelo sie sciagac znowu z predkoscia okolo 15kb.

Mam tez czasem tak ze jak klikne cancel i ponownie klikne update to pokazuje mi sie predkosc 1,500 i ma sie sciagac patch w 1 min ale po chwili spada predkopsc drastycznie do wlasnie 5-15 kb WTF

DLACZEGO tak jest? Co zrobic aby to sciagalo sie normalnie? dodam ze wybralem eu

wtf de fuq nie wiem co to dokładnie za błąd ale spróbuj pobierać rano 6:00 i wieczorem tak o 23:00 może coś pomoże nw ja tak robię :D

-zresetuj router

-możesz nawet przeinstalować steam'a

-modlić się

Ahh! BYm zapomniał o najważniejszym - można było kiedyś zmieniać serwery na steamie. Looknij na to; z tego co wiem swego czasu to było głównym powodem.

Ze STEAM mi sie sciagnelo elegancko te 10 gb. Problem jest jak sie wlacza juz gre i jest ten launcher gdzie wpisuje sie swoje dane i klika UPDATE. To nie ma nic wspolnego ze STEAM. Pisalem do supportu defiance ale jak narazie nic nie odpisali.

Router juz resetowalem/wylaczalem z 5 razy i nie pomoglo.

Mój błąd. Firewall może?

EDIT: raczej wątpię, że to firewall. Kurcze no, może warto poczekać na cynk od support service'a?

radze ominąć steama siciągnoć bezposrdnio z triona bo steam ma problemy też małem jak ty ale sciagnałem z triona działa

Dokładnie, sprawdziłem. Moja wersja Defiance nie była pobierana za pośrednictwem steama i mam Trionowską jak Pan powyżej.

Do roboty przyjacielu.

Przeczekalem te poltorej godziny az ponownie sie pobralo ten update(lunczer nie steam) i zaczelO W KONCU dziaLaC I gIERKa suPer nawet za***iscie ZOPTYMALIzOWANA xd

temat mozna zamknac

witam

mam taki maly proble z defiance

ze steama mi sie elegancko sciagnelo te 10 gb w niecala godzinke jednak gdy juz zalaczylem lunchera i wpisalem swoje dane zaczelo pobierac mi pachta, tylko te pobieranie jest takie ze rate ma jakies 5-10 kb a neta mam 20 mb czasem skoczy do 15 i trwa to dosc dlugo 2-3-4 h az musialem wylaczyc. jak wlaczylem nastepnym razem to pobieralo mi sie z predkoscia ponad 300 i pathc mial byc w 7 min i byl ok tylko pozniej zaczelo sprawdzac pliki i na tym sprawdzaniu ponownie musialem wylaczyc bo musialem do roboty isc i jak ponownie wlaczylem to zaczelo sie sciagac znowu z predkoscia okolo 15kb.

Mam tez czasem tak ze jak klikne cancel i ponownie klikne update to pokazuje mi sie predkosc 1,500 i ma sie sciagac patch w 1 min ale po chwili spada predkopsc drastycznie do wlasnie 5-15 kb WTF

DLACZEGO tak jest? Co zrobic aby to sciagalo sie normalnie? dodam ze wybralem eu