[Defiance] Taka mała prośba

Witam! Ze względu na to, że nie było mnie jakiś czas w domu bo wyjechałem News o darmowych kluczach w ramach akcji charytatywnej przeczyłem dopiero teraz. Zarejestrowałem się, zrobiłem wszystko tak jak trzeba jednak klucza nie otrzymałem. Jest możliwe, że akcja się skończyła? Jeśli tak to czy nie miałby ktoś poratować zbędnym kluczykiem?

Pozdrawiam

oj chłopie załuj bo gierka miodna a tak swoją drogą poczekaj jeszcze chwile, ja dostałem miala po jakichś 3-4h.

Średnia gierka. Na początku przyjemna, acz monotonna na dłuższą metę. No i questy - wykonaj A a zaatakują Cię moby. Zrób B i znowu moby ni z tyłka wychodzą. Tym sposobem, z małego pick-upa może wyjść kilkunastu rywali! Wcześniej przechodziłeś koło auta kilka razy. Takie małe niedorzeczności.

Tak czy siak chyba i tak się spóźniłeś.

Tak, już się skończyła akcja. Kilka dni temu na maila dostałem wiadomość, że cieszą się z wyniku (3+ mln dolarów) i dziękują za wzięcie udziału.

No cóż, trudno się mówi. Dzięki :)

na allegro za 5 zł

Witam! Ze względu na to, że nie było mnie jakiś czas w domu bo wyjechałem News o darmowych kluczach w ramach akcji charytatywnej przeczyłem dopiero teraz. Zarejestrowałem się, zrobiłem wszystko tak jak trzeba jednak klucza nie otrzymałem. Jest możliwe, że akcja się skończyła? Jeśli tak to czy nie miałby ktoś poratować zbędnym kluczykiem?

Pozdrawiam