[Defiance] XIII Batalion

Witam!

Zapraszam wszystkich do nowo powstałego klanu "XIII Batalion" zrzeszającego Polskich graczy. Chce zbudować (conajmniej) 15 osobową ekipę graczy, którzy zostaną przy produkcji dłużej niż miesiąc, dlatego też pierwszy tydzień uznajmy za okres wzajemnego docierania się. Nie oczekuje od was wiele (EGO rating nie liczy się, miło byłoby gdyby dołączali ludzie z różnym EGO rating) jedynie komunikatywności i kultury. Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt poprzez forum lub w grze panizupa.

Jako, że nie ma sensu póki co kupować serwera, znalazłem darmowy serwer Ventrillo 2.1.4, zapraszam serdecznie :)

-----------------------------

IP:PORT

178.217.186.75:5254

Bez hasła.

Jeśli pojawi się więcej graczy temat edytuje, póki co szukam ludzi chętnych zbudować razem nowy klan (dlatego temat tak ubogi w informacje), pozdrawiam!

Ciekaw jestem czy ktos w to gra, ja pogrywam sobie od czasu do czasu. Nick Bravoris.

Dodałem kanał Ventrillo, zapraszam!

Jako, że w Defiance gram niestety od momentu, gdy można było dostać za darmo, od razu w grze się zakochałem ;). Mam EGO Rating około 850 i mniej więcej już ogarniam. Nick: Kamilgoku. Na dniach postaram się wbić na Ventrillo : ).

Sory za lekki offtop ale mam pytanie odnośnie waszej nazwy. "XIII Batalion", często się spotykam z podobnymi nazwami i mam wrażenie że te trzynastki, dwunastki czy jedenastki są po prostu wyssane z palca. Należycie do jakiejś większej ekipy i dzielicie się na mniejsze oddziały, czy po prostu wpisujecie te numerki dla szpanu/nadania powagi?

Bardziej nadania powagi niż "szpanu" (nie wiem w ogóle jak można tym "szpanować" ;) ). Poza tym lepiej to brzmi niż LatajaceFiuty, SzmeryBajery albo ArmiaKutasiarzy ;) Nie, nie należymy do żadnej większej organizacji ot taka nazwa, fajnie brzmi, chwytliwa a w przyszłości można stworzyć jakiś wątek RP, pozdrawiam.

P.S

Jeśli nie ma mnie online, wysyłajcie zaproszenia do przyjaciół a jak tylko wejdę to was dodam :)

poprosze zaproszenie do klanu, moj nick w grze WoBooZ, wieczorami przewaznie jestem

Witam,

także szukam klanu, gram od dzisiaj (23-11-2013), ale giera bardzo mi się podoba,

więc prosze dać znać jesli osoba początkująca Wam nie przeszkadza - mój nick: JUMPER SSH;

update: nie mogę wbic do Was na ventrillo :(

Witam!

Zapraszam wszystkich do nowo powstałego klanu "XIII Batalion" zrzeszającego Polskich graczy. Chce zbudować (conajmniej) 15 osobową ekipę graczy, którzy zostaną przy produkcji dłużej niż miesiąc, dlatego też pierwszy tydzień uznajmy za okres wzajemnego docierania się. Nie oczekuje od was wiele (EGO rating nie liczy się, miło byłoby gdyby dołączali ludzie z różnym EGO rating) jedynie komunikatywności i kultury. Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt poprzez forum lub w grze panizupa.

Jako, że nie ma sensu póki co kupować serwera, znalazłem darmowy serwer Ventrillo 2.1.4, zapraszam serdecznie :)

IP:PORT

178.217.186.75:5254

Bez hasła.

Jeśli pojawi się więcej graczy temat edytuje, póki co szukam ludzi chętnych zbudować razem nowy klan (dlatego temat tak ubogi w informacje), pozdrawiam!