Defiance za darmo

Legenda głosi ze ktos zrobił to dla potionów w Rifcie, dzięki :)

poszedl news, dzieki bemeq

Być w newsie tyle wygrać ^^

BEMEQ , WIELKIE DZIEKI! : )

jakos na dniach miałem kupic gierke bo sie naogladalem filmików i sie spodobało, a teraz mam za free ; )

OK dostałem 1 maila, jeśli przyjdzie kod to dam znać ;)

@edit

Wszytko działa mam kluczyk i pobieram właśnie grę, THX! :)

Ja też zarejestrowałem się , mail przyszedł 22:09 , teraz czekam na klucz :)

22:45 - Przyszedł :) dzięki jeszcze raz bemeq :)

Ci co mieli kupić okazali by odrobinę godności i przekazali śmieszną kwotę 15 dolców na tą akcje charytatywną dla dzieci a nie Polskie pazerstwo i pasożytowanie nawet na takiej akcji .

a wpłaciłeś bvndy, że się wypowiadasz na ten temat ?

Ten butthurt w komentarzach na portalu jest śmieszny :D. Jak Wam żal, że ktoś zgarnie darmową grę i nikogo w ten sposób nie okrada i na nikim nie żeruje to macie pecha. Jeśli macie ten "honor" (ja pier**le...) i odezwało się w Was człowieczeństwo, to sami wpłaćcie czy idźcie pomóc komuś w waszym mieście.

Tak wpłaciłem 10 $ ale na streamie nie potrzebuje defianca bo kupiłem go w preorderze .

O co wam chodzi? To że ktoś zgarnie grę za free, to nie jest okradanie tych fundacji. To Trion wyłożył kasę na gry (tzn. nic za nie nie dostanie = strata), więc jak już ktoś traci, to tylko Trion. Chociaż też nie ma co, bo pewnie duża część osób, która zagra w tę grę, później kupi DLC.

Ta hipokryzja jest co najmniej śmieszna. Wszystkie płaczki pewnie nic nie dały (pewnie nawet do puszki na ulicy nie wrzucą), sami jeszcze zajeb*li i robią z siebie świętych.

I komentarze od pułaczków są na portalu, tutaj się dziękuje Bemeqowi.

Kto płacze, ten płacze.

Dzięki Bemeq za info. Gdyby nie ta akcja pewnie gry bym nie przetestował.

Również otrzymałem, dzięki za info :D

Dziena ziomuś. Właśnie pobieram. B)

Jako iż pod newsem zrobił się wszechobecny syf to podziękuję za kluczyk tutaj.

Dzięki. :)

dzięki za info na temat możliwości dostania klucza podziękował leci like :P

Wie ktos jak naprawic problem w grze mianowicie black screen przy wlaczaniu gry?

@Lodo424, zainstalowałem gre na innym dysku, pomogło.

Oj stary! Masz dużego Lajka :D

Działa potwierdzam.Masz Lajka :ph34r: