4 KODY SPOKO JAK W MAROKO
Defiance za darmo
Ciekawe czy bedzie nas ktos scigac za te 100 $
Po co ci 4 kody ? I tak nie sprzedasz bo tam chyba napisane ze mozna uzyc tylko dzis xD
Dzięki sliczne. Jutro cza będzie stestowac defianca
U mnie też przyszło. Dzięki wielkie.
Panowie czy ta wersja jest ze wszystkimi DLC? Wiem może za dużo wymagam, ale chciałem wiedzieć
dzięki wielkie leci +
@Meemmento nie. DLC pack i ten najnowszy musisz sobie dokupić.
Udało się, zdążyłem Ktoś pisał w komentarzach pod newsem, że jest do 3 listopada, przed momentem przyszedł mail z kodem, działa
dzieki, kod nadal działa
Zacna gierka
Wszystkim z kodami przypominam jeszcze, że klikamy ESC i wybieramy Item Mall. Tam po lewej na dole macie bonusy do zgarnięcia
EJ NA JUZ NA 2 E-MAIL SIE REJESTROWALEM I NIC NIE MAM ŻADNEGO INFO POMOCY NAWET TEGO Z PODWIERDZENIEM REJESTRACI POMOCYYYY
od tej pory TRION WORLD zostaje moim ulubionym wydawcą i nie tylko za to że rozdaje za free Defianca ale za to jaka ta firma jest pomocna dla innych instytucji pomagającym potrzebnym. Wielki szacunek!!!
Udało się, zdążyłem Ktoś pisał w komentarzach pod newsem, że jest do 3 listopada, przed momentem przyszedł mail z kodem, działa
W moim mailu pisze ze kody ważne do 4 listopada
Juz wczoraj zalajkowalem, ale jeszcze raz - DZIĘKI
Zacna gierka Wszystkim z kodami przypominam jeszcze, że klikamy ESC i wybieramy Item Mall. Tam po lewej na dole macie bonusy do zgarnięcia
http://uk.ign.com/wikis/defiance/Arkfall_Codes - o to Ci chodzi, czy o jeszcze inne bonusy ?
Wam też nie działają serwery? :/
Boje się aktywować tego kodu na moim koncie bo widać że to oszustwo, boje sie ze dostane bana na konto gdzie mam postacie z Rifta
Przyszedł klucz w ciagu godziny, wszystko działa
Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Boje się aktywować tego kodu na moim koncie bo widać że to oszustwo, boje sie ze dostane bana na konto gdzie mam postacie z Rifta
To poco się tam rejestrowałeś jak twierdzisz ze to oszustwo??
Wierze wam na słowo, że działa. Ufam, że akcja jest legalna. Tylko mam obawy co do konsekfencji, czy będę zobowiązany coś wpłacić i co jeśli nie wpłacę nawet grosza?
Po aktywacji kodu do Rifta nic się nie dzieje. Niby jest aktywowany a itemów w grze brak,