Witam poszukuje ludzi chętnych to zabawy w Defiance mój nick w grze to Vactras jak coś to pisać serwer Europejski
Defiance
Pograłbym również, lecz bym musiał dopiero pobrać.
Spoko nie ma pośpiechu jeśli będzie taka potrzeba to zawsze moge wrócić o pomóc w początkowych questach
Też bym mógł ale nie wiem czy pójdzie
Nie ma więcej chętnych ??
Jakby coś, ja się piszę 8/14 GB pobrane
dam znać jak pobiorę ;p
ja moge pograc z początkowimy questami też chętnie pomogę
Siema koledzy. Z moim ziomkiem pogrywam juz w to od jakiegos czasu ( mamy po 2.7k ego +). Założyliśmy klan, i szukamy chetnych osób (18+). Jak by się ktoś zdecydował pisać do Makix albo Cozac.
pozdrawiam
PS> jest TS
No ciekawa propozycja ;p odezwę się do was jak pobiorę, ale ogólnie moja aktywność w tym miesiącu nie będzie oszałamiająca - sesja is coming... ;/
Nie ma problemu. Gramy dla przyjemności. Oczywiście bonusy za klan to fajna sprawa ale bez ciśnienia.
w sumie jeśli jest ktoś kto może mnie "wkręcić" w tę grę, pokazać co i jak, to moge pograc. pisac na skype "roycewicz" (nick "Kanade") albo ts3: vc.lol.vc (nick : [VIP] Angel Beats )
Dziękuje za propozycje wstąpienia do klanu bardzo chętnie skorzystam lecz aktualnie mój sprzęt znajduje się w serwisie ale gdy tylko odzyskam kompa to można zacząć wspólną zabawę
Pozwólcie że podbiję temat, chciałbym z kimś zacząc grę w Defiance, mój obecny staż to godzina gry ale właśnie biorę się za nią dość mocno, jeśli jest ktoś chętny proszę o kontakt skype. Nazwa użytkownika skype : roycewicz, nickname widoczny na skype: Kanade
pozdrawiam, im gane nick Angel Kanade
Gram już 2h jestem chętny na wakacyjną grę , pw skype: kisiel6333
Witam poszukuje ludzi chętnych to zabawy w Defiance mój nick w grze to Vactras jak coś to pisać serwer Europejski