Defias brotherhood Ally

Szukam jakieś miłej gildii, ekipy do gry na Defians po stronie ally, zależy mi na przyjemnej atmosferze :D

Hej, w ogole sporo osob od nas z vanilli gra tez na globcu, ale global jest nudny obecnie CHYBA, ze poswiecasz na prawde duzo czasu na mythic+, zeby progressowac Mythic raidy.

Vanilla to glownie Open World PvP, global to pve i tylko fajne jak masz czas na mythici, ktore wymagaja duzo czasu (progress gearu).

Jakby co zapraszamy, p.s (na globcu nie ma juz open world pvp w ogole, takze najlepsze serwery to serwery gdzie masz 90% populacji w ally/hordzie zaleznie gdzie grasz. Defias ma wyposrodkowany online co nie daje nic bo:

a) masz cross realmy wiec i tak bedziesz widzial horde nawet jak ally to 95% np.

b ) nie ma open world pvp

c ) tylko dluzej czekac bedziesz na kolejke

jak zostaniesz na globie to polecam:

j.polski:

burning legion (HORDA, ally slabo sie trzyma)

j.angielski

ally:

SIlvermoon stricte pve ally

top2 pve ale tez top 2 pvp gildie (rBG/areny) - Ravencrest ally

horda:

Twistin nether

Właśnie siedzę na tym globie i wczoraj dopadła mnie kmina o tej vanilli na prawde by grać, czasem sam nie wiem czy nie sprzedać po prostu już konta. Vanilla może być dla mnie troche zahardkorowa tego się boje zwłaszcza dla takiego casuala jakim jestem ja :D

Właśnie siedzę na tym globie i wczoraj dopadła mnie kmina o tej vanilli na prawde by grać, czasem sam nie wiem czy nie sprzedać po prostu już konta. Vanilla może być dla mnie troche zahardkorowa tego się boje zwłaszcza dla takiego casuala jakim jestem ja 

Na prywatnych serwerach licz się z tym że częściej serwery będą offline niż online, do tego masa disconnectów, ogólnie bardzo niestabilna rozgrywka, wiem bo grałem wiele razy

Ostatnio na globie siedziałem po premierze, dh wbiłem do 110 nawet przyjemnie się grało, teraz tak jakoś sam nie umiem sobie dobrać klasy pod siebie, mam też priesta tak dalej nie było mnie w zasadzie od czasu mopa aktywnie, mam rogala na 80 i warriora nawet, problem w tym że jak wracam po takiej przerwie trudno się odnalesc w postaci na tak wysokim lvl, sam się zastanawiam czy by nie expić od nowa danej klasy, ale tu się nasuwa pytanie w wowie już wszyscy na wysokim progresie i w zasadzie graczu po przerwie dosyć trudno do niego dobić, fakt faktem teraz jest casualowa i nieco łatwiej się odnaleść ale i tak i tak po takiej przerwie doznałem szoku i nie wiem co i jak :D no a z drugiej strony elysum ogolnei vanilla jest hardkorowa ale wszyscy zaczynają no i ten open pvp jest faktycznie nie co lepszy co idzie na plus.

Na prywatnych serwerach licz się z tym że częściej serwery będą offline niż online, do tego masa disconnectów, ogólnie bardzo niestabilna rozgrywka, wiem bo grałem wiele razy

To nie wiem na jakim chlamie grales, wiekszosc serwerow ma uptime 95-98% :) Czasami na lunchu jakis ddosik/mainty sa ale to ustaje z czasem.

Ostatnio na globie siedziałem po premierze, dh wbiłem do 110 nawet przyjemnie się grało, teraz tak jakoś sam nie umiem sobie dobrać klasy pod siebie, mam też priesta tak dalej nie było mnie w zasadzie od czasu mopa aktywnie, mam rogala na 80 i warriora nawet, problem w tym że jak wracam po takiej przerwie  trudno się odnalesc w postaci na tak wysokim lvl, sam się zastanawiam czy by nie expić od nowa danej klasy, ale tu się nasuwa pytanie w wowie już wszyscy na wysokim progresie i w zasadzie graczu po przerwie dosyć trudno do niego dobić, fakt faktem teraz jest casualowa i nieco łatwiej się odnaleść ale i tak i tak po takiej przerwie doznałem szoku i nie wiem co i jak  no a z drugiej strony elysum ogolnei vanilla jest hardkorowa ale wszyscy zaczynają no i ten open pvp jest faktycznie nie co lepszy co idzie na plus.

Jak grasz srednio 21h tygodniowo w zwyz to vanilla tylko pod pvp, jak grasz roznie i czasami mniej jak 21h/tyg to sobie odpusc vanille ;p

edit: Licz 8dni Na wbicie 60 I min 2 Na podstw gear.

10 dni to 240h

czyli przy 4h dziennie dopiero Na kwiecien bdziesz rdy. Jak nie jestes pewien klasy, vanilli itd to IMHO szkoda czasu. W tym samym czasie wbijesz 110 Na raf. Zrobisz cale story Na legionie, flying(soon bdzie dostepny) I pewno heroic raid zaliczysz.

Szukam jakieś miłej gildii, ekipy do gry na Defians po stronie ally, zależy mi na przyjemnej atmosferze :D