Defias brotherhood

Witam,
Poszukuje ludzi do wspolnej gry na serwerze Defias Brotherhood po stronie aliantów, z kumplami stworzylismy gildie ktora sie powoli rozwija. Sami niedawno zaczelismy gre na tym serwerze przenoszac sie miedzy innymi z BL. W przyslosci mamy zamiar robic raidy 10man chyba ze znajdziemy na tyle ludzi ogarnietych zeby robic 25. Wszystkim nowym pomagamy jak tylko mozemy takze z goldem. W razie jakichkolwiek pytan prosze pisac na pm. Wysylamy takze raf'y i sor'y jesli by ktos potrzebowal. Pozdrawiam i czekamy na was :)

Ja może się skuszę, bo gram jakiś czas sam na serverze Outland i powoli mi się samemu nudzi :) A fajnie by było popykać z ekipą. Napisz jaki masz nick.

Mój nick to Enderr. To u nas sam nie będziesz gral, jak gramy to najczęściej tez siedzimy na skypie/tsie i gadamy caly czas :) Zapraszamy

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Zapraszam kolejnych graczy, nasza gildia się rozrasta :)

warn_ico.png
Warn za double post. Zgodnie z ilością warnów zawieszenie konta na 24h -Revolutio

Tak od razu zanim założysz konto możesz się zemną skontaktować w celu uzyskania rafa(exp*3). skype: terrorwybielacz

Temat do zamkniecia. Dziekuje

Witam,
Poszukuje ludzi do wspolnej gry na serwerze Defias Brotherhood po stronie aliantów, z kumplami stworzylismy gildie ktora sie powoli rozwija. Sami niedawno zaczelismy gre na tym serwerze przenoszac sie miedzy innymi z BL. W przyslosci mamy zamiar robic raidy 10man chyba ze znajdziemy na tyle ludzi ogarnietych zeby robic 25. Wszystkim nowym pomagamy jak tylko mozemy takze z goldem. W razie jakichkolwiek pytan prosze pisac na pm. Wysylamy takze raf'y i sor'y jesli by ktos potrzebowal. Pozdrawiam i czekamy na was :)