Defience - Free to play

Mam pytanie do osób które grają/grały aktywnie w Defience, mianowicie, jak wielkie są ograniczenia dla '' darmowych graczy ''? Nie miałem wcześniej styczności z Defience, ale mam zamiar spróbować wraz z wejściem free to play, ale nie wiem czym jest arkforge, Loadouty oraz Ark Keycode, i nie wiem czy ich ograniczenia będą na tyle nie przyjemne aby pozbawić mnie chęci do gry :: P. Z góry dzięki za odpowiedzi.

Okami

niedługo ma przejść na pełne f2p, a podobno można grać na trialu bez większych ograniczeń

Z tego co wyczytałem to jedynym minusem będzie mniejszy plecak od innych graczy z reszta da się żyć, i nie będzie jakimś wielkim utrudnieniem. Przynajmniej w moim odczuciu ale wiadomo są gusta i guściki, tak czy siak mniejszy plecak jest głównym nerfem graczy F2P lecz to jakieś 10 miejsc więc też bez płaczu powinno być.

Hmm to mówicie opyla się zaczynać ? jest jakaś waluta w grze ?

Dzisiaj ma przejsc to na F2P, a ktos wie dokladnie o kotrej godzinie ?

Grałem tą gre ponad miecha i powiem że z tym plecakiem co chwila będzie zapełniać. Miłego biegania/jeźdzenia 300 razy dziennie.

@Up Tragedia :) , tak ma dziś niby być F2P ale nie wiadomo nic o której co jest hmm dziwne.

Wie ktoś może czy DLC dają coś naprawdę ciekawego? I mam inne ważne pytanie, czy gra ma jakieś akualizację które nie są DLC, znaczy się czy w patchach są dodawane nowe elementy story ?

oni do tej gry wydają tylko DLC dla nich aktualizacja to Hot Fix który poprawia aspekty które dodali lub ciut zmienia bo wyszło nie tak jak chcieli DLC daja nowe tryby PvM, nowe bronie, pojazdy, nowe PvP itp itd czyli to co dla ciebie jest nazywane Aktualizacja Twoje pytanie jest lekko mówiąc z d*py a fakt iż wydają DLC w którkich odstępach czasu patrząc na to co wnoszą można śmiało powiedzieć że sie starają.

Teraz masz wszystko za free, przed przejściem na F2P jak nie kupiłeś DLC miałeś dostęp do większości rzeczy jakie były w nim po za Fabularnymi dla danego DLC np Instancja, Bronie, pojazdy czy niektóre eventy PvM

@Edit

A co do plecaka Wraz ze wzrostem EGO [ LvL ] oraz misjami fabularnymi plecak sie powiększa wiec jak dla ciebie wywalanie badziewi i zbieranie tylko tych najlepszych i skakanie miedzy miastami jest czymś OHO WIELKIM mimo iż można smiało się teleportować z jednego krańca mapy do drugiego a vendory są ustawiane co jakiś czas no to przykro mi że z ciebie taki RPGowy gracz że 1 minuta raz na godzine zabawy to jest coś Strasznego.

ludzie którzy zaczną grać od teraz to se mogą co najwyżej fabułe przejść i tyle jak chcecie coś wiecej to trzeba przynajmiej tą 20 kupić i dlc sezon passa.

tu macie http://www.defiancedata.com/page.php?id=34 spis dlc was interesuje free content bardzo przydatne.

Mam pytanie do osób które grają/grały aktywnie w Defience, mianowicie, jak wielkie są ograniczenia dla '' darmowych graczy ''? Nie miałem wcześniej styczności z Defience, ale mam zamiar spróbować wraz z wejściem free to play, ale nie wiem czym jest arkforge, Loadouty oraz Ark Keycode, i nie wiem czy ich ograniczenia będą na tyle nie przyjemne aby pozbawić mnie chęci do gry :: P. Z góry dzięki za odpowiedzi.

Okami