Dekaron Dungeony za tickety

Witam.

Chcialem zapytac czy w Dekaronie nadal sa dungeony za tickety i czy dalej gra polega tylko na nich. Mam nadzieje ze juz to usuneli.

Pozdrawiam Radeon121

W dekaronie dungeony za tickety ??? ...albo pomyliles gry albo ja bardzo dawno nie gralem :) DG w Dekaronie zawsze bylydostepne dowolna ilosc razy jedynie te na 105+ miala cooldown

W dekaronie dungeony za tickety ??? ...albo pomyliles gry albo ja bardzo dawno nie gralem DG w Dekaronie zawsze bylydostepne dowolna ilosc razy jedynie te na 105+ miala cooldown

Chyba dawno nie grales, ja spedzilem nad dekaronem ponad 5 lat :). ( 3 postacie powyzej 145 i ze 4 na 130)

Zrobili dungeony trwajace 5 minut w ktorych tylko stoisz i czekasz na kolejne fale mobow. Exp leci bardzo szybko, sa 3 takie dungeony i gra polegala tylko na nich wiec zrezygnowalem z dekarona, slyszalem plotki ze maja to usunac wiec czekam ale to chyba tylko nedzne plotki.

dekaron juz upadl;p same boty tam nic sie nie dzieje ciekawego i do tego nie moge sie zalogowac na USA wersji

o stary USA wersji juz niema,bylo laczenie serwerow,botow zero

to jaka teraz wersja Dekarona jest?!

Dobra, to jak z tymi dungeonami? Dalej sa czy ich nie ma? Bo troche odbiegacie od tematu.

jest kilka rodzajów dungów za " tickety" prawdopodobnie masz na myśli te do expa "C" "B" "A" obecnie tickety sa dość drogie i raczej nie moza powiedziec o spamie tego sa też instancje dzienne na które dostajemy jedna wejściówkę dziennie ale wiecej możemy dokupić w Item shopie jak też sa instancje ktore mozna spamic mam nadzieje że troche pomogłem

Witam.

Chcialem zapytac czy w Dekaronie nadal sa dungeony za tickety i czy dalej gra polega tylko na nich. Mam nadzieje ze juz to usuneli.

Pozdrawiam Radeon121