Dekaron-error

Witam , kilka dni temu postanowiłem ściągnąć Dekarona ,wszystko dobrze szło do czasu odpalenia Launchera. Cały czas pobierało patche ale po chwili wyskoczył błąd " downloading error" restartowałem komputer , kilka razy pobierałem na nowo z oficjalnej stronki i nic nie pomogło .

Używam aktualnie Windows Xp . Proszę o pomoc , na forum gry są takie tematy ale bez odpowiedzi , albo nie umiem szukać .

Wylacz zapore i antywirusa oraz dodaj dekaron.exe do wyjatków powinno pomóc

Niestety nie pomogło , dalej to samo jest , mam wszystko wyłączone i już nie wiem co pomoże pomóc :(

Mógłbys zamiescic screen z tym błedem? Bedzie latwiej pomoc

Zauważyłem , że mam pusty folder "90.0.3" I jak dobrze pamiętam , to na tym zatrzymało się pobieranie.

l586.png

wejdz do folderu dekaron i w pliku launcher. config sprawdz czy masz dane

launcher.exe 7.20.0

launcher.msg 7.20.0

jesli nie to na takie zmien a jezeli dalej nie zadziala spróbuj usunac calego dekarona sciagnac od nowa i instalke uruchom jako administrator tylko ze jak robisz reinstall to usun caly folder GlobalDK

nic wiecej mi do glowy nie przychodzi

Witam , kilka dni temu postanowiłem ściągnąć Dekarona ,wszystko dobrze szło do czasu odpalenia Launchera. Cały czas pobierało patche ale po chwili wyskoczył błąd " downloading error" restartowałem komputer , kilka razy pobierałem na nowo z oficjalnej stronki i nic nie pomogło .

Używam aktualnie Windows Xp . Proszę o pomoc , na forum gry są takie tematy ale bez odpowiedzi , albo nie umiem szukać .