[Dekaron]Szukam gildii

Siema,

Stary weteran Dekaronu szuka Polskiej gildii, która pomoże odnaleźć mu się się po latach nie grania, mam 24lata mikro ts3 jak trzeba, jestem magiem obecnie 115lvl gram od jakiś 4 dni, w grze możesz znaleźć mnie pod nickiem Eliaka.

Pozdrawiam.

115 lvl w 4 dni? Co to się podziało z Dekaronem ;o gra tam wgle jeszcze coś ludzi, są jacyś ludzie na low lvl dead frontach czy sami starzy high lvl weterani ?

Dekaron na przestrzeni kilku ostatnich lat przeszedł drastyczne zmiany (zmiany wydawcy, uproszczenie gry itd) Każdy nowy wydawca stara się wydoić graczy, przy jak najmniejszym nakładzie pracy. Papayaplay (obecny wydawca) jest tego najlepszym przykładem. Największą zaletą tej gry było pvp oraz pk. Walka o spoty, farmienie vc na df'y, bossy ; black dragon w tombie, yoshma w space itd itp
Mimo iż drop był lekko mówiąc żenujący cała zabawa polegała na pozbawieniu szans innych na zdobycie "niczego" :D To samo tyczyło się df'ów, które obecnie nie są nikomu do niczego potrzebne (inne sposoby na zdobycie expa w krótszym czasie) dk square także upadł (wszyscy ograniczają się do robienia daily questów. O kilku godzinnych walkach na dk można zapomnieć. Nie ma chętnych. A jak są to wszystkie walki odbywają się na zasadzie 2vs5/6 osób ; gracze na multikontach blokują możliwość równego podziału drużyn...w sumie to mógłbym opowiadać godzinami o aktualnej sytuacji ^^ W ogóle najlepsze jest to, że zachęcam każdego do gry i spróbowania, bo ta gra ma w sobie coś takiego co przez lata z małymi przerwami nie pozwala mi się od niej oderwać (specyficzne, toksyczne community...mechanika gry i wieczne oczekiwanie na kolejny action ; )

Wracając do tematu gildii to polecam jednak szukanie czegoś w samej grze. Nasze Paradise od chyba ponad roku jest uśpione (4-6 aktywnych graczy 190+) a reszta czeka na kolejne update'y

Cześć,

Już nie aktualne znalazła się gildia.

Na jakim serwerze grasz?

Sigmar ja gram na globalu jest tylko 1 serwer :)

Moja ulubiona gra :) Udało mi się wyrwać z jej (i innych gier) szponów. Ale miło wspominam granie z LudzmiJezus, MisticEirene i POZAPRAWEM :) przez kawał czasu. Mam nadzieje że już nikt z nich nie siedzi w grze. Niema nic bardziej smutnego jak żyć w świecie który umiera a wraz z nim wspomnienia przyjaciół i braci.

Siema,

Stary weteran Dekaronu szuka Polskiej gildii, która pomoże odnaleźć mu się się po latach nie grania, mam 24lata mikro ts3 jak trzeba, jestem magiem obecnie 115lvl gram od jakiś 4 dni, w grze możesz znaleźć mnie pod nickiem Eliaka.

Pozdrawiam.