Witam poszukuje grupki osób które poszukują gry mmorpg . A wiec zagrajcie ze mna w Dekarona. Poszukuję w miarę aktywnych graczy ( wiadomo każdy ma życie prywatne) . Po upływie czasu i wbiciu konkretnego lvl kto wie może jaką guild by sie założyło ja dziś zaczynam . Bd grał najprawdopodobniej AK . A wieć czekam na was. Prosze pisać w temacie lub PW . A i gracze którzy maja zamiar pograc 30 min lub 1h nawet niech nie piszą ponieważ nie ma to sensu Pozdrawiam !
Dekaron
Chętnie bym pograł w Dekarona dawno już nie grałem z słyszałem, że był jakiś update ;d .
Bardzo prawdopodobne a wiec sciagaj gre ja juz instaluję ;] czekam na wiecej osób!;]
Z miłą chęcią się przyłączę. Od wczoraj "rozkminiam" tą grę i wydaje się być całkiem fajna . Jakby była dobra ekipa to możemy walczyć. Jakby coś to kontakt gg albo jakoś tu się można umówić żeby razem zacząć.
Mogę was coś podexpić mam chyba około 80lvl Archer więc jak wbijecie w miarę lvl do mojego dajcie znać
Stary dobry Dekaron , niestety teraz mogę polecić tę grę tylko osobom o mocnych nerwach . Gra jest najeżona botami i hakerami którzy czyszczą całą mapkę z mobów w kilka sekund nie zostawiając uczciwemu graczowi nic ... Sam byłem światkiem "potęgi" takiego hakera kiedy za jednym razem zhakował całą moją guildię. Patch owszem choć duży to zrobiony na szybko , jest wiele błędów i niedociągnięć , pozatym gra w nią coraz mniej uczciwych graczy i tym spada jej popularność . Mimo to życzę wam duuuużej cierpliwości której ja nie miałem
Witam poszukuje grupki osób które poszukują gry mmorpg . A wiec zagrajcie ze mna w Dekarona. Poszukuję w miarę aktywnych graczy ( wiadomo każdy ma życie prywatne) . Po upływie czasu i wbiciu konkretnego lvl kto wie może jaką guild by sie założyło ja dziś zaczynam . Bd grał najprawdopodobniej AK . A wieć czekam na was. Prosze pisać w temacie lub PW . A i gracze którzy maja zamiar pograc 30 min lub 1h nawet niech nie piszą ponieważ nie ma to sensu Pozdrawiam !