Dekaron

Witam wszystkich. Zastanawiam sie czy mial by ktos ochote pograc w Dekarona. Ja zaczelem 2 dni temu i gra wydaje sie byc calkiem dobra.

Wszystkich chetnych serdecznie zapraszam i czekam na odpowiedzi w temacie.

Strona gry: http://en.dekaron.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Main

hmmm oj grało się :) jeżeli chcesz długo czyli mieć 170+lv to musisz liczyć się z wydawaniem PLN bo bez tego będziesz nikim

Ja niemam problemu z wydawaniem pieniedzy na gre :) To normalne jezeli gra ci sie podoba to czemu nie wydac troszke. Niema nic za darmo :)

Heh, ja też lubię wydawać kasę na gry, w końcu hobby kosztuje, ale w dekaronie żeby być kimś trzeba wydać więcej niż trochę. Za tą kasę co wydasz na dekarona polecam wowa.

W WoWa to ja juz gralem 5 lat na globalu i widzialem wszystko :) niestety dla fana pvp wow nie jest juz czyms czym byl kiedys :) Od czasow Cataclysmu gra stacza sie powoli. A co do pieniedzy to mieszkam na szczescie za granica wiec wydatki 200-400pln miesiedcznie to nie tak duzo

Po pierwsze nie chwal się ile to możesz wydać PLN na grę bo to tak jak byś chciał zaimponować jaki to z ciebie bogacz:)

Po drugie jak już wszystko wiesz na temat WoW to zapewne wiesz że nadchodzący dodatek zmienia wszystko zaczynając od HP kończąc na zadawanym DMG

Po trzecie w Dekarona gra 80% Botów tak więc nie wydaję mi się sensowne wydawanie gotówki na coś w co grają boty:( niestety gra była świetna grałem w ten tytuł jak zwał się 2Moons (prawdopodobnie była to Amerykańska wersja gry głowy nie daję mogę się mylić)

Po czwarte istnieją naprawdę świetne priv serwery gdzie gra po 1k osób ale nie są to boty :)

Pozderko proszę nie traktować moich wypowiedzi na temat PLN tak jak bym chciał cię obrażać poprostu nie warto się chwalić ile się chwalić takimi sprawami ;)

Po pierwsze nie chwal się ile to możesz wydać PLN na grę bo to tak jak byś chciał zaimponować jaki to z ciebie bogacz:)Po drugie jak już wszystko wiesz na temat WoW to zapewne wiesz że nadchodzący dodatek zmienia wszystko zaczynając od HP kończąc na zadawanym DMGPo trzecie w Dekarona gra 80% Botów tak więc nie wydaję mi się sensowne wydawanie gotówki na coś w co grają boty:( niestety gra była świetna grałem w ten tytuł jak zwał się 2Moons (prawdopodobnie była to Amerykańska wersja gry głowy nie daję mogę się mylić)Po czwarte istnieją naprawdę świetne priv serwery gdzie gra po 1k osób ale nie są to boty Pozderko proszę nie traktować moich wypowiedzi na temat PLN tak jak bym chciał cię obrażać poprostu nie warto się chwalić ile się chwalić takimi sprawami I co da ta wielka zmiana hp kiedy gra juz od dawna jest niegrywalna? Jedyne co nadal trzyma poziom to PvE do ktorego trzeba miec bardzo dobra gildie i mase czasu. Reszta juz dawno nie istnieje. PvP to jedna wilka kupa. Dla nowego gracza wow moze wydac sie swietny ale niestety gra juz nie jest tym czym byla w WoTLK. Co do pln to wcale sie nie chwale i nie jestem zadnym bogaczem poprostu mieszkam w normalnym kraju

80% botów????hahahahaha expiących botów już niema,są tylko te co spamują w mieście:P

Dekraon wymiatał, wymiata i będzie wymiatał (oczywiście obok Mu Online). Nie przypuszczałem, że jeszcze ktoś w to gra i że w ogóle są serwery pod Dekarona czy 2Moonsa.

Polecam i pewnie sam zabiorę się za wspominki z tego action mmo :)

Od kiedy Dekaron jest p2w?

No jest raczej p2w jeśli masz ambicje i chcesz faktycznie coś znaczyć to wydać musisz, nie ma opcji. Mimo to wg. mnie świetna gierka, dobrze ją wspominam.. ;) Nienawidzę gier ze wschodu, ale to był zawsze wyjątek bo tego klimatu skośnego aż tak nie czuć.

@up

Ale co Twoim zdaniem TRZEBA kupic żeby być super uber mega pro? Ja nie widziałem nigdy w IS czegoś ważnego do lategameu...

Też postanowiłem wrócić i jestem mile zaskoczony ilością graczy(nawet na początkowych instancjach).

W takim razie zapytam jeszcze raz bo zrobil sie maly offtop. Czy zebralo by sie pare osob do wspolnej gry, ewentualnie do nowego startu? :)

Jestem za

ja mogę jeśli to ma być party rush, to pewnie. tylko dalej czekam na wyjaśnienie CZEMU P2W

Niech się wypowie ktoś kto aktualnie jeszcze dożo w to gra, kiedyś sporo czasu spędziłem w tej grze. Chodzi mi głownie czy można normalnie grindowac, bo o ile dobrze pamiętam jak ostatnio wracałem do dekarona to trudno w desert było znaleźć jednego mobka, tyle botów było.

JA zalozylem ten temat wiec sie wypowiem. Pierwszy raz gram w dekarona (samemu nudno wiec gram malo) ale w 2 dni wbilem lvl 105. Ogolnie teraz jak zakladacie nowa postac macie buffa +10% exp i dostajecie krzyneczki z OP sprzetem do levelowania. Do 100 poziomu idzie jak maslo, robicie main questy i dostajecie jakies nienormalne ilosci expa. Botow nie widzialem. Jest duzo spamerow golda w miescie ale bota jeszcze nie widzialem.

PS. Z racji ze dostaje dosc sporo odpowiedzi i jest troche chetnych na wspolna gre przydalo by sie zaczac dzialac. Ja sam w tym tygodniu niemam duzo czasu zeby ogarnac sprawy "organizacyjne" i niedokonca znam sie na grze tak wiec jezeli jest tu ktos kto chcial by ogarnac caly temat prosze o PM albo odpowiedz w temacie

Witam wszystkich. Zastanawiam sie czy mial by ktos ochote pograc w Dekarona. Ja zaczelem 2 dni temu i gra wydaje sie byc calkiem dobra.

Wszystkich chetnych serdecznie zapraszam i czekam na odpowiedzi w temacie.

Strona gry: http://en.dekaron.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Main