Siema, na steamie pojawiło się demo Mafii 2. Ja właśnie skończyłem pobierać i się instaluje, a wy już graliście?
Demo Mafia 2
grałem, ładna grafika, klimat lat 40-tych ogólnie gra mi się podobała również fajne jest to, że nie ma co lecieć na "rambo" parę strzałów i gryziesz ziemię.Czekam na pełną wersję
Dodatek w postaci "króliczków" też jest świetny. Niestety z rzekomych 5 udało mi się znaleźć tylko dwa pisemka. Życzę powodzenia w poszukiwaniach, bo warto.
Edit: W końcu znalazłem wszystkie egzemplarze. Gra będzie hitem!
Ja w demo nie grałem. Szykuje się na pełną wersję, bo jedynka bardzo mi się spodobała, więc dwójkę pasuje też przejść. Chociaż wymagania nie są duże ;0.
Ja grałem na latpku i na rozdzielczości 640 na ile śtam i ciągnie 30 FPS więc jest dobrze, bo gta 4 mi działało w 15 fps. Czekam na pełną wersje , znalazłem patch, który wyłącza limit czasowy http://hotfile.com/dl/61167243/d0529e2/mafiademotimepatch_ThePecko.rar.html u mnie działa.
Nie ciągnie mnie do klimatów gangsterskich. Mafia 2 może i zapowiada się świetnie, super fabuła, dobry model jazdy, klimat, reputacja po poprzedniczce. Mimo to gra nie dla mnie. Strzela się słabo, wcale nie czuć w tym miodności, no i jak już wspomniałem nie mój klimat. Na horyzoncie widać wiele innych świetnych gier i nie wiem czy wśród tych, które kupię znajdzie się Mafia.
STRZELA SIE SŁABO?! Jak złapałem thompsona to nie mogłem przestać strzelać, zwykły pistolecik daje mase frajdy ze strzelania nie wspomne juz o okładaniu pięściami
Skusiłem się i zagrałem.Po pierwsze: GTA 4 może co najwyżej być tym pucybutem w parku, a po drugie: to jest Mafia II na jaką czekałem.Teraz tylko czekać do 27 Sierpnia na pełną wersje.Ale zdjęcie z Playboya znalazłem tylko jedno .A i dzięki Blast za ten patch.
A teraz mała ciekawostka.Na prawo od warsztatu gdzie naprawiamy wóz, w zaułku możemy znaleźć wrak auta z Mafii 1.
łoooot, pierwszy post =o
Ja się również na demko skusiłem. Ocena? Świetny, choć jak dla mnie trochę nie do ogarnięcia, model jazdy, dynamiczne strzelaniny (plus za poziom trudności, tj. nie można wybiec "na pałę" bo strzały z thompsona bolą, oj bolą), świetna optymalizacja i oprawa.
Dla mnie, grą roku pozostaną chyba samodzielne dodatki do GTA IV na PC, ale mafii też pewnie posmakuję
Troch dziwnie zachowują się cywile wchodzą na jezdnie od tak sobie.. jak boty, a i animacja nie jest tak super jak np. w Gta 4 jak nas ktoś potrąci to nasza postać tego nie odczuwa tylko się przesuwa to samo z cywilami możemy ich normalnie pchać. Mam nadzieje w, że w finalnej wersji będzie wszystko ok.
Niepotrzebnie zagrałem bo teraz strasznie bedzie mi sie czas dluzyl do pelnej wersji. Gta4 padło pod ciosami Mafii
Ja też zagrałem i powiem że mi się bardzo podobała tylko ma to coś z GTA 4 np.rozbijanie szyb w aucie oczywiście oryginał już zamówiony pre-order. Patrząc po grafice to PC wychodzi najlepiej drugi jest xbox a trzeci ps3. Pozdro
Siema, na steamie pojawiło się demo Mafii 2. Ja właśnie skończyłem pobierać i się instaluje, a wy już graliście?