Demokratyczny wybór fabuły!

Byczku masz mój głos. Byczek na kierownika ^^

Yeah, jestem za, już ostrze mój stalowy mieczyk(ten na ludzi, jakby ktoś nie wiedział ) zwany scyzorykiem.

To już pod pana Tadka podchodzi, to nie moje klimaty :D

Ojj no każdy lubi sobie zabić paru ludzi. :D

– Słuchaj no, obwiesiu – Jaskier wstał i udał, że robi groźną minę. – Brzydzę się gwałtem i przemocą. Ale zaraz zawołam Mamę Lantieri, a ona wezwie niejakiego Gruziłę, który pełni w tym przybytku zaszczytną i odpowiedzialną funkcję wykidajły. To prawdziwy artysta w swoim fachu. On kopnie Cię w rzyć, a ty wówczas przelecisz nad dachami tego grodu, tak pięknie, że nielicznie o tej porze przechodnie wezmą Cię za pegaza.

Kocham teksty Jaskra :D, są tak epickie, że słowami tego nie wyrazisz

– Nie ma już na świecie wiary ani prawdy, ale chyba istnieje na świecie rozsądek? Co, Jaskier? Jest jeszcze na świecie rozsądek? Czy już zostały na nim tylko sk***ysyństwo i pogarda?

– Milczysz – powiedział Geralt – A to znaczy, że Ciri miała rację. Że Codringher miał rację. Wszyscy mieli rację. Tylko ja, naiwny, anachroniczny i głupi wiedźmin, nie miałem racji.

Cała saga o wiedźminie to Po-k**wa-ezja xd

Majstersztyk, genialny utwór, genialnego autora.

Va'esse deireádh eap eigean...

Byczek moje pełne poparcie masz na grę po mojej 5 grze . Czyli gdzieś za 2 tyg pewnie :)

Rexin oczekuje pomocy a kazdy gada o vanziomie i swoich pomyslach xD

Jestem za łowcami. Dobra rada - nie radze nikomu tworzyc forumke o sao.

A ja jestem za samurajami.

na razie krucjata wygrywa

Siemka jakoż że po grze vanzioma ja mam stworzyć grę więc w waszych rękach pozostaje fabuła każdą z tych co wymienię mam już obmyślaną postacie i umiejętności też Wybierajcie ! od razu przedam zamierzam wprowadzić postacie z tych wymienionych rzeczy czyli historyczne też (patrz listę )

1.Sword art online !

2.Gun gale online!

3.Ninjas!(różni się od naruto uprzedzam)

4.Naruto!

5.Wojna samurajów !

6.Ao no exorcist !

7.Łowcy !

8.Krucjata !

9.Ewentualnie digimony

Wybierajcie daje wam wolną rękę !